logo

“FERFENE” ÇANKIRILI KADINLARI ATAŞEHİR’DE BULUŞTURDU

“FERFENE” ÇANKIRILI KADINLARI ATAŞEHİR’DE BULUŞTURDU

cankiri_ferfene_kk (0)Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Filiz Akan Öztürk başkanlığındaki Kadın Kolları yönetimi Çankırılı kadınları “FERFENE”de buluşturdu.

Recep Kenan/İtvhaber.com

Filiz Akan Öztürk başkanlığındaki Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları tarafından kadınlara yönelik düzenlenen “Ferfene Kadınlar Matinesi”nde Çankırı’nın önde gelen seslerinden TRT sanatçısı Zehra Ganioğlu ve Sami Yalçın sahne alarak Çankırılılarla birlikte davetli kadınların eğlencelerine renk kattı.

cankiri_ferfene_kk (115)

Küçükbakkalköy Yeditepe Düğün Salonu’nda 13 Şubat 2016 Cumartesi günü Saat: 13.00 17.00 arası gerçekleşen “Ferfene Kadınlar Matinesi”ne Ak Parti Ataşehir Kadı Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve yönetim kurulu üyesi kadınlar, MHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Öztürk ve yönetim kurulu üyesi kadınlar ile Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Kadın Kolları Başkanı Gülay Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Maltepe Çankırılılar Derneği Başkanı Zeynettin Aydın, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Selami Kaplan, Mehmet Bağcı başkanlığındaki Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi ve kadın kolları yöneticileri ile üyeler ve dernek STK temsilcileri, davetliler ile Çankırılı kadınlar katıldı.

cankiri_ferfene_kk (75)

Salonu dolduran kadınların Ferfene matinesi, saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yoğun istek üzerine yıl ikincisini düzenlediklerini kaydeden Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Filiz Akan Öztürk katılımın yoğunluğundan memnuniyetini dile getirerek; “Yoğun istek üzerine bu yıl ikinci FERFENE etkinliğinde yine sizlerle beraberiz.  Öncelikle karşımda gördüğüm manzara günlerdir verdiğim emeğin sonucunda beni fazlasıyla onura etmiştir. Bu etkinliğin hazırlanmasında bize destek veren dernek üyelerimize ve başkanımıza teşekkür ederim. Ferfene geçmişten bugüne aslında kadınlar matinesi olarak geliyor.  Onu bugüne taşımaya çalıştık ve bir Ferfene etkinliği düzenledik. Amacımız insanları bir araya getirerek birlik ve beraberliklerini sağlamak. Bu anlamda baba yadigârım Çankırı’m için verdiğim emek ve her saniyem helal olsun. Gururla ve büyük onurla elimden geleni yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim” şeklinde duygularını ifade etti.

cankiri_ferfene_kk (119)

Dernek faaliyetlerini anlatan Başkan Mehmet Bağcı’dan sonra kürsüye gelen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, son günlerde üst üste gelen şehit haberlerinin altını çizerek; terörün, terörizmin tuzağına düşülmemesi gerektiğini, günlük yaşamın devamının bu anlamda gerekli olduğunu kaydetti.

cankiri_ferfene_kk (61)

Ayrıca Zekeriya Açıkgöz, Çankırılı kadınları 28 Şubat günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Çandef Olağan Genel Kurulu’na davet etti.

Konuk kadın kolları yöneticileri; Ak Parti’den Neslihan Yurtdagül, MHP’den Ayşe Öztürk ve Atamad’dan Gülay Ülkü yaptıkları konuşmalarla kurumları adına salondaki katılımcıları selamladılar.

cankiri_ferfene_kk (133)

Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kadın Kolları Başkanı Filiz Akan Öztürk, sanatçılar Zehra Ganioğlu ve Sami Yalçın’a çiçek takdiminin de yapıldığı etkinlik sanatçıların samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen sahne performansları ile devam etti.

cankiri_ferfene_kk (136)cankiri_ferfene_kk (138)cankiri_ferfene_kk (140)cankiri_ferfene_kk (142)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ