logo

Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nde 2. Gün Sönük Geçti

Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nde 2. Gün Sönük Geçti

ismail erdem_feshane_cankiri _ziyaretİstanbul’’un Eyüp  ilçesinde devam eden Feshane 2. Çankırı Tanırım Günleri’nin 2. gününde Mustafa Kamalak ve İsmail Erdem Çankırı’nın konuğu oldu. Feshane’de 2. gün.

Recep Kenan/itvhabert.com

Açılış’ın yapıldığı Feshane 2. Çankırı Tanırım Günleri’nin ilk gününde siyasetçiler ve üst düzey yöneticilerin konuk oldu ve Çankırı ile ilçelerinin stantlarını ziyaret ederek Çankırı, Çankırılar ve Çankırı kültürü hakkında bilgi aldılar.

Feshane 2. Çankırı Tanırım Günleri’nin 2. Gün ilk günün aksine üst düzey ziyaretçisi olmadı. Çankırı Tanırım Günleri’nin 2. Gün Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa KAMALAK ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail ERDEM, Feshane’ye gelerek Çankırı Tanıtım Günleri’nin konuğu olan siyasetçi oldular.

“Şimdi Çankırı Zamanı” sloganı ile Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Çankırı Tanırım Günleri’ne konuk olan Mustafa KAMALAK ile İsmail ERDEM, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (ÇANDEF) Zekeriya Açıkgöz ve Çankırı Eğitim Kültür Dayanışma Vakfı Başkanı Sami Soydal tarafından Çankırılılar adına konuk edilip ağırlanırken; birlikte stantları gezerek Çankırı ve ilçeleri hakkında bilgi aldılar.

ÇANKIRI YEMEKLERİ TANITILDI

Feshane’deki Çankırı Tanıtım Günleri’nin 2. Gününün en önemli ve renkli etkinliği Çankırı yemeklerinin tanıtıldığı etkinlik oldu.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (ÇANDEF) Kadın Kolları Başkanı Suzan Dağlarca Civan tarafından organize edilen ve Çankırılı kadınlar tarafından özel olarak hazırlanan Çankırı yemekleri; Çankırı valisi Vahdettin Özcan ve eşi, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile birlikte ilçe belediye başkanları tarafından tanıtıldı. Vali belediye başkanları ve katılımcılar tanıtımı yapılan yemeklerden tadarak düşüncelerini dile getirdiler.

NEŞE DİLEKÇİOĞLU KONSERİ

Feshane’deki Çankırı Tanıtım Günleri’nin 2. günündeki son etkinlik Çankırılı TRT THM sanatçısı Neşe Dilekçioğlu’nun sahne aldığı ve Çankırı türkülerini de seslendirdiği; ziyaretçilerin ilgi ile izlediği konser oldu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ