logo

FETÖ DERBESİNE DİRENİŞİN SEMBOLÜ KÖPRÜNÜN ADI DEĞİŞTİ

FETÖ DERBESİNE DİRENİŞİN SEMBOLÜ KÖPRÜNÜN ADI DEĞİŞTİ

kopru_15_temmuz_sehitlerFETÖ Terör Örgütünün darbe girişiminde çok sayıda şehit verilen, halkın direnişinin sembolü Boğaziçi Köprüsü’nün adı ’15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ olarak değiştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan ve soruları yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım açıklamasında “Darbecilerin ilk hedefi olan ve vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü’nün adının ’15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ olarak değiştirilmesine karar verilmiştir” diyerek; darbe girişiminde çok sayıda şehit verilen, halkın direnişin sembolü köprünün adının değiştirildiğini belirtti.

“BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ” “15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ” OLDU!

Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başbakan Yıldırım açıklamasında “İstanbul ve Ankara’da birer şehitler anıtı kurulması bugünkü Bakanlar Kurulunda kararlaştırdığımız diğer bir konudur. Darbecilerin ilk hedefi olan ve vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü’nün adının ’15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ olarak değiştirilmesine de karar verilmiştir” ifadelerinde bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ