logo

Fikirtepe’deki Problemler Aynı Firma Kaynaklı mı ?

Fikirtepe’deki Problemler Aynı Firma Kaynaklı mı ?

fikirtepe_Fikirtepe’de çözümsüzleşen sorunları aynı firma kaynaklı olduğunu iddia eden bir haber yer aldı. Haberde sorunlara firmanın hatalarının mı yol açtığı soruluyor.

“Fikirtepe Kentsel Dönüşümünde büyük çözümsüzlük olaylarına neden hep aynı firmanın adı geçiyor?”  sorusu sorulan ajansFİKİRTEPE imzası ile Fikirtepe Haber’de yer alan haberde; “Bu firmanın sebep olduğu büyük hatalar zinciri var mı? ‘Fikirtepe İnatçısı’  deyimini Kentsel Dönüşüm literatürüne sokan ve dünya medyasına da konu olan yapı adası. Son günlerde ülkemizdeki Kentsel Dönüşüm çalışmalarını etkileyecek dava Danıştay’da devam ediyor. Bu davanın bir tarafında aynı firmanın bulunması bir tesadüf mü?” soruları da soruluyor.

Fikirtepe ve Yenisahra kentsel dönüşüm bölgelerinde vatandaşlardan bilgiler aldıklarının yer aldığı belirtilen Fikirtepe Haber’in haberinde, Vatandaşlara; “bu firma hakkında görüşleri nelerdir?” sorusunu yönelttiklerini ve aldıkları yanıtlara yer veriyorlar.

ajansFİKİRTEPE imzası ile Fikirtepe Haber’de yer alan haberde iddia edilen vatandaş görüşleri şöyle;

VATANDAŞLARIN BU FİRMA HAKKINDA Kİ GÖRÜŞLERİNİ TARAFSIZCA ANA BAŞLIKLAR HALİNDE YAYINLIYORUZ:

1-Firmanın sermaye büyüklüğü talip olduğu iş büyüklüğüne göre orantısız. Bu inşaatları yapabileceğine inanmıyoruz.

2-Daha önce bir inşaat yapmamışlar. Durmadan kentsel dönüşüm bölgelerinden arsa topluyorlar, güvenemiyoruz.

3-Firma bize teminat vermiyor. Sözleşmeleri tek taraflı.

4-Firma çok fazla sahneye oynuyor. Yabancı ortakları olduğunu söylüyor. Durmadan Pr’cilara, danışmanlara, lobicilere, reklamcılara para harcıyor. Uyandırmaya çalıştıkları imajla sözleşmelerde ki karşılığı birbirini tutmuyor. Bu nedenle güvenmiyoruz.

Kaynak: ajansFİKİRTEPE / Fikirtepe Haber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ