logo

Gamze Akkuş İlgezdi ‘Halk TV Yerel Gündem’de

Gamze Akkuş İlgezdi ‘Halk TV Yerel Gündem’de

gamze_halk_tvSosyal Dönüşüm Vakfı (SDV) Girişimi Sözcüsü ve CHP İstanbul 1. Bölge Önseçimli Milletvkili Aday Adayı Gamze Akkuş İlgezdi Halk TV Yerel Gündem Programına konuk oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul 1. Bölge Önseçimli Milletvkili Aday Adayı Gamze Akkuş İlgezdi katıldığı Halk TV’de yayınlanan Yerle Gündem Programında Türkiye solunu, 68 ve 78 kuşağı ve haziran hareketinin içinde yer alan gençliği değerlendirdi.

Sosyal Dönüşüm Vakfı (SDV) Girişimi tarafından Ataşehir’de düzenlenen, 68, 78 kuşakları ile günümüz gençliği temsilcilerinin konuşmacı olarak katıldığı “Gençlik Geleceğe Yürüyor” Paneli’nden geniş bir bölüm ile Sosyal Dönüşüm Vakfı (SDV) Girişimi Sözcüsü ve CHP İstanbul 1. Bölge Önseçimli Milletvkili Aday Adayı Gamze Akkuş İlgezdi’nin açılışta yaptığı konuşmanın yer aldığı Yerel Gündem Programında 68, 78 kuşakları ile günümüz gençliği hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Sosyal Dönüşüm Vakfı (SDV) Girişimi Sözcüsü ve CHP İstanbul 1. Bölge Önseçimli Milletvkili Aday Adayı Gamze Akkuş İlgezdi’nin katıldığı Halk TV’de yayınlanan Yerle Gündem Programından bir bölüm;

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ