logo

Gamze Akkuş İlgezdi’den Balkon Açıklaması!

Gamze Akkuş İlgezdi’den Balkon Açıklaması!

CHP Ataşehir İlçe Merkezi’nde 1. Bölge Milletvekilliği adaylık açıklaması yapan Gamze Akkkuş İlgezdi dışarıda kalan çok ayıda destekçisine balkondan seslendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gamze Akkuş İlgezdi miting havasında geçen adaylık açıklamasında; “Artık diktatör korksun”, “Bu sefer tamam”, Bütün dünyada rüzgâr soldan esiyor”, Yunanistan Yaptı!”, “İspanya Yapıyor!”, “Biz De Yapabiliriz!”, “Yaşasın Sol”, “Yaşasın Sosyal Demokrasi”, “Yolumuz Açık Olsun!” vurguları yaptı.

CHP İstanbul 1. Bölge’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan Gamze Akkuş İlgezdi kendisine destek için gelenler CHP Ataşehir İlçe Merkezine sığmayan sokakta ve Prestij Caddesi’nde bekleyen kalabalığa balkondan seslenerek teşekkür etti.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sağlık işleri Koordinatörlük görevinden istifa ederek CHP İstanbul 1. Bölge’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan Gamze Akkuş İlgezdi eşi Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de katıldığı bir toplantıda aday adaylığı açıklamasını yaptı.

CHP Ataşehir İlçe Başkan Hakkı Altınkaynak ile aralarında CHP Ataşehir İlçe Sekreteri Aytekin Saday, Başkan Yardımcısı Türkmen Zara Akkaya’nın da bulunduğu ilçe yöneticileri tarafından karşılandı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’in de katıldığı adaylık açıklamasına partililer ve Gamze Akkuş İlgezdi destekçileri yoğun ilgi gösterdi.

Gamze_akkkus_ilgezdi_aday_

Örgütü Arkanızda Tutacak Çalışmalar Bekliyoruz

Partinin ocak başı olarak nitelediği adaylık açıklamasını örgütün önünde teşekkür eden CHP Ataşehir İlçe Başkanın Hakkı Altınkaynak açıklama için söz vermeden önce; “Yola çıktığınız bu görevde heyecanınızı görüyorum. Milletvekili olarak meclise gittiğinizde aynı heyecanın sürmesini diliyorum. Sizden dört sene sonra döndüğünüzde arkanızda; örgütün arkanızda kalmasını sağlayacak çalışmalar bekliyoruz. Bu kürsümüz sizin gibi diğer arkadaşlara da açıktır” diyerek başarı dileklerinde bulundu.

Parti gelenekleri gereği açıklamayı CHP Ataşehir İlçe Merkezi’nde yapma gereği duyduğunu ifade eden Gamze Akkuş İlgezdi, açıklamasına gösterilen ilgi için teşekkür ederek başladığı konuşmasında CHP’li bir ailede İstanbul’da doğduğunu tıp eğitimi sonrasında Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde yerel yönetimler konusunda aldığı yüksek eğitimle vereceği 2015 yılında doktora eğitimini tamamladığını belirterek siyaset alanında aldığı eğitime dikkat çekti.

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek ve şiddetin önlenmesi için çalışmalar yapılan çalışmaların da aralarında bulunduğu çok sayıda sosyal ve kültürel çalışmalarda imzasının olduğu vurgusu ile birlikte çalışma hayatı sırasında sendikacılık yönüne de dikkat çeken Gamze Akkuş İlgezdi sanatla profesyonel olarak ilgilenen bir kişi olarak sanata ve sanatçıya özel ilgisinin yanı sıra çeşitli kültürel etkinliklerin düzenlenmesinde etkin oalrak katıldığını söyledi.

“Artık diktatör korksun” sloganı ile yola çıktığını “Bu sefer tamam” demek istediklerinin altını çizen Gamze Akkkuş İlgezdi, daha önce yapıldığına yaptığı gönderme ile açıklamasını;Atasehir_gamze_3_5

“Bu sefer tamam!

Yeter ki aklımızı gücümüzü birleştirelim.

Yeter ki aklımızı, gücümüzü, yüreğimizi birleştirelim!

Bütün dünyada rüzgâr soldan esiyor.

Bu rüzgârla, emek, barış ve adalet gemisinin yelkenini dolduracağız!

YUNANİSTAN YAPTI!

İSPANYA YAPIYOR!

BİZ DE YAPABİLİRİZ!

ADALETİN ZAFERİ İÇİN,

VİCDANLARI AYAKLANDIRMAK İÇİN,

ALIN TERİNİN HAKKI İÇİN,

ÖZGÜR BİR GELECEK İÇİN,

BARIŞIN AŞKI İÇİN,

SONUÇ OLARAK, SOL MEMENİN ALTINDAKİ CEVAHİRİ KARARTMAMAK İÇİN,

YOLUMUZ AÇIK OLSUN!

Yaşasın SOL,

Yaşasın SOSYAL DEMOKRASİ,

Yaşasın CUMHURİYET diyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diyerek tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ