logo

GAZETECİ AHMET HAKAN’A SALDIRI YAPILDI

GAZETECİ AHMET HAKAN’A SALDIRI YAPILDI

gazeteci-yazar-ahmet-hakan-saldiri -Gece evinin önünde saldırıya uğrayan gazeteci ve televizyoncu Ahmet Hakan’ın kaburgasında, burnunda ve vücudunda kırık olduğu, hayati tehlikesi olmadığı açıklandı.

Gece saatlerinde evinin önünde saldırıya uğrayan gazeteci ve televizyon yapımcısı Ahmet Hakan’ın kaburgasında, burnunda ve vücudunda kırık olduğu hayati tehlikesi olmadığı açıklandı.

Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk Tarafsız Bölge programı sunucusu Ahmet Hakan, program çıkışı evinin önünde 3-4 kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Olay sonrası bir şüpheli gözaltına alınırken, 3 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

34 VY 7765 plakalı siyah Honda marka otomobille gelen 4 kişiden biri korumasına yönelirken, diğer üçü Ahmet Hakan’a saldırdı. Hakan’ı darp eden saldırganlar otomobilleriyle kaçtı.

BURNUNDA VE VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR

Hakan ve koruması Amerikan Hastanesine kaldırıldı. Hastanede müdahalesi yapılan, Hakan’ın hayati tehlikesi bulunmadığı, burnunda ve kaburgasında kırıklar olduğu öğrenildi.

AKP’Lİ VEKİL TEHDİT ETMİŞTİ

Gazeteci Ahmet Hakan, daha önce, Hürriyet Gazetesi’ne saldırı düzenleyenler arasında bulunan AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın tarafından “tehdit edildiği” gerekçesiyle Ankara Valiliği’ne koruma talebinde bulunmuştu.

‘BİR SALDIRI OLURSA SORUMLUSU BU ŞAHISTIR’

Star gazetesi yazarı Cem Küçük de, Star Gazetesi’ndeki köşesinde, “İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun” ifadelerini kullanmış, Ahmet Hakan moderatörü olduğu Tarafsız Bölge programında, “Yeter Artık Hürriyet” yazısında, “Doğan Grubu’nun yayınları yüzünden askerlerimiz şehit edilmiştir” yazısı sebebiyle, canlı yayında, “Bu şahısla ilgili olyarak savcılara suç duyurusunda bulunuyorum. Bizi hedef göstermektedir” demişti.

Cem Küçük’ten Ahmet Hakan’a: Seni sinek gibi ezeriz, merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun!

CEM UZAN’LA TWİTTER’DA TARTIŞTI

Saldırıya uğrayan Ahmet Hakan ve yolsuzluk suçlamalarıyla yurtdışına kaçmak zorunda kalan Cem Uzan’la sosyal medya platformu Twitter’da tartışma yaşamıştı.

KAYNAK: T24

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ