logo

 ‘Geleneksel Çankırı Vakfı Bahar Kahvaltısı’na Yoğun İlgi

 ‘Geleneksel Çankırı Vakfı Bahar Kahvaltısı’na Yoğun İlgi

Çankırı Vakfı’nın üniversiteli öğrencilerin eğitimine destek ve bursa kaynak yaratmak amaçlı düzenlediği  ve gelenekselleşen “Bahar Kahvaltısı” Çankırılıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Geleneksel Bahar Kahvaltısı”nın açılışında konuşan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mustafa Can, Çankırı Vakfı’nın daha fazla öğrenciye burs verebilmesi için, eğitim gönüllüsü yardımseverlerden daha fazla burs desteği verilmesini istedi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafında geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve geliri Üniversite Öğrencilerine verilen burslara kaynak yaratmak üzere kullanılacak olan “Geleneksel Bahar Kahvaltısı” Anadolu Hisarı Sabancı Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mustafa Can’ın ev sahipliğine Anadolu Hisarı Sabancı Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen eğitime destek amaçlı “Geleneksel Bahar Kahvaltısı”na CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve Ak Parti Çankırı Milletvekili M.Emin Akbaşoğlu, önceki dönem CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, İş adamı – eğitim gönüllüsü ve burs bağışçısı İhsan Çulhalık, Çankırı Vakfı Onursal Başkanı Sami Soydal, ÇANDEF Onursal Başkanı Zekeriya Açıkgöz, TRT THM Sanatçısı Zehra Ganioğlu, STK, dernek birlik başkan ve yöneticileri, davetliler ve Çankırılılar katıldı.

Çankırı VAKFI

Recep Kenan paylaştı: 29 Nisan 2018 Pazar

“DAHA FAZLA BURS VEREBİLMEM İÇİN, DAHA FAZLA BURS VERİN”

Eğitim gören üniversite öğrencilerine verdikler burslara kaynak yaratmak amacıyla düzenlenen “Geleneksel Bahar Kahvaltısı”nda konuşan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mustafa Can,  katılımcılardan eğitim bursu desteği isteyerek, “Daha fazla burs verebilmem için, daha fazla burs verin” dedi. Çankırı Vakfı Başkanı Mustafa Can, katlanarak arttığına dikkat çektiği burs sayısına dikkat çekip, yönetimlerinde eğitim desteği alan Çankırılı üniversite öğrencisi sayısını daha da arttırmayı hedeflediklerin, bu doğrultuda çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Çankırı VAKFI

Recep Kenan paylaştı: 29 Nisan 2018 Pazar

ÇANKIRILI ADAYLARI DESTEKLEMELİYİZ

Gündemdeki 24 Haziran Genel Seçimlerinde çok sayıda Çankırılı aday adayının olduğunu, herkesin gönlündeki siyasi parti adayına oy vererek Çankırılı adayların desteklenmesini isteyen Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın, 26 Mayıs’ta Maltepe Gülsuyu Stadı’nda 5000 kişi ile yapmayı planladıkları “Büyük Çankırı İftarı”nı seçim takvimi gereği aday tanıtımını yapabilmek amacıyla iftar programını 18 Mayıs Cuma akşamına çektiklerini kaydetti.

İSTANBUL’DAN ÇANKIRILI MİLLETVEKİLİ ÇIKARMALIYIZ

Siyasi parti genel başkanlarını davet ettikleri Maltepe’deki “Büyük Çankırı İftarı”nda Çankırılı aday adaylarını tanıtmayı amaçladıklarının altını çizen ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın, İstanbul’dan Çankırılı milletvekili çıkarmak istediklerini vurgulayarak hemşerilerinden o gün Gülsuyu stadını doldurmalarını istedi.

Çankırı VAKFI

Recep Kenan paylaştı: 29 Nisan 2018 Pazar

TÜRKİYE’NİN ÖNÜ EĞİTİMLE AÇILACAK

Vakfın amacı doğrultusunda ne kadar çok gencin eğitimin sağlanırsa yarınlarımıza, Türkiye’mize o kadar çok katkı sunulacağına işaret eden önceki dönem CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt, hemşerilerinden Vakıf başkanı ve yönetimine desteklerini isteyerek; Türkiye’nin önünün eğitimle açılacağını vurguladı.

Çankırı VAKFI

Recep Kenan paylaştı: 29 Nisan 2018 Pazar

BENİ DE KIZINIZ HANENİZE YAZMANIZI DİLİYORUM

Protokolde Çankırılı olmayan sadece kendisi olduğuna dikkat çeken, kendisinin de fahri Çankırılı olarak kabul edilmesini isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, bölgesinde Çankırılı dostları ile dernek ve kişisel ilişkilerinin yoğun olduğunu vurgulayarak, “Ülkemizin, şu anda burada sergilediğiniz dayanışmaya, birlikteliğe çok ihtiyacı var. Ulu önder Atatürk, bildiği gibi; bu topraklarda hepimizin kardeşçe yamamızı istemiştir. Bundan dolayı hepinizi kutluyorum. Böyle bir kalabalık gerçekten beklemiyordum. Hele de kendi bölgenizden uzakta konumlanmış bir şekilde hala bu dayanışmayı yürütmeniz çok kıymetli. Birliğiniz daim olsun diyorum. Ben biliyorum ki; Çankırı’nın tozu, tuzu, bir de kızı derler… Beni de artık kızınız hanenize yazmanızı diliyorum.” Dedi.

Çankırı VAKFI

Recep Kenan paylaştı: 29 Nisan 2018 Pazar

KIZLARYOLU BARAJI’YLA ÇANKIRI’YA DENİZ GELECEK

Güzel bir bahar sabahında dünyanın başşehri İstanbul’da bir araya gelmelerine vesile olan Çankırı Vakfı yöneticilerine teşekkür eden Ak Parti Çankırı Milletvekili M.Emin Akbaşoğlu, iki vekil olarak TBMM’de Çankırı’yı temsil ettiklerini kaydederek, “Görevde olduğumuz 2,5 yılda 12 ilçe, 376 köyde hizmetlere vesile olduk. 15 yılda 9,5 katrilyona yakın hizmet alan Çankırı’mız son 2,5 yılda 2,5 katrilyona yakın hizmete muhatap oldu. En büyük kamu yatırımı olan Kızlar Yolu Barajı’nı da 2017 yılı yatırım planına aldırdık. Çankırı tarihinin en büyük yatırımı Kızlar Yolu Barajı’nın temeli 17 Aralık 2017 tarihinde temeli atıldı. 1950’lerden beri gündemde olan Kızlar Yolu Barajı’nın tamamlanmasıyla Çankırı’ya adeta deniz gelecek.” diye konuştu.

ILGAZ VE ÇANKIRI TURİZMİN BAŞKENTİ OLACAK

“Ilgaz’ı Davos yapacağız” sözünü hatırlatan M.Emin Akbaşoğlu, Ilgaz’ı Davos yapacak yatırımın alt yapı çalışmalarının tamamlandığını, Ilgaz’ın 2000 kişilik kongrelerin yapılacağı merkeze dönüşeceğini, Ilgaz’ın ve Çankırı’nın turizmin başkenti olacağını ifade etti.

BAĞIŞÇISI İŞ ADAMI İHSAN ÇULHALIK’A ONUR KURULU ÜYELİĞİ

İş adamı, eğitim gönüllüsü ve burs bağışçısı İhsan Çulhalık, Vakıf Genel Kurulunda verilen Çankırı Vakfı Onur Kurulu Üyeliği plaketini CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’den aldı.

Çankırı VAKFI

Recep Kenan paylaştı: 29 Nisan 2018 Pazar

ZEHRA GANİOĞLU’DAN MİNİ KONSER

Sunucu Barbaros Özdemir’in isteğini kırmayan TRT THM sanatçısı Zehra Ganioğlu’nun çıplak sesle verdiği mini konsere Çankırılı hemşerileri de eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ