logo

GERZE YAŞLILAR EVİ’NE ATAŞEHİR’DE SİNOPLULARDAN DESTEK

GERZE YAŞLILAR EVİ’NE ATAŞEHİR’DE SİNOPLULARDAN DESTEK

Gerze Belediyesi tarafından Gerze’de yapımına başlanan yaşlı bakım evi inşaatına katkı sağlamak amacıyla Ataşehir Belediyesi’nin desteğiyle İstanbul Ataşehir’de gece düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gerze Belediyesi tarafından yapına başlanan ve kaba inşaatı biten “Yaşlılar Evi” projesine destek amacı ile 18 Şubat Cumartesi günü Bostancı Greenpark Hotel’de Ataşehir Belediyesi’nin katkısıyla  Yaşlılar Evi Projesi Tanıtım ve Destek Gecesi düzenlendi.

28 oda ve 56 kişi kapasiteli olarak tasarlanan Gerze Belediyesi Yaşlılar Evi Projesi Tanıtım ve Destek Gecesi’nde konuşan Başkan Osman Belovacıklı, gecenin Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katkılarıyla düzenlendiğini kaydederek; “Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katkılarıyla düzenliyoruz. Güzel bir gece olacağına inanıyoruz. Gerze Belediyesi Yaşlılar Evi 28 oda ve 56 kişi kapasiteli olacak. Bir bölümünü de kadın sığınma evi şeklinde düzenleyeceğiz. İnşaatımızın yüzde 60’ını tamamladık. Yüzde 40’lık bölümünü de halkımızın, iş adamlarımızın katkılarıyla inşallah 7’nci ayda hizmete açmak istiyoruz. Hiçbir siyasi ayrım gözetmeden halkımızın bir araya geldiği güzel bir gece olacağına inanıyorum. Katkılarından dolayı şahsım ve Gerzeliler adına Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Gerze Belediyesi Yaşlılar Evi Projesi Tanıtım ve Destek Gecesi’nin Ataşehir Belediyesi’nin desteği ile düzenlendiğinin altını çizen Ataşehir Belediye Meclisi Üyesi ve SİYAD Genel Başkan Adayı Arif Kuşçu, gecenin Sinop Gerze Belediyesi’nin, Gerze’ye kazandırmak için yola çıktığı Gerze Belediyesi Yaşlılar Evi yapımına destek amacıyla düzenlendiğini kaydederek; “Sinop Gerze Belediyesi’nin, Gerze’de yapımına başladığı bir yaşlı bakım evi inşaatı var. Yapımı devam eden inşaatın tamamlanması için Ataşehir belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin katkılarıyla bir destek gecesi düzenlendi. Biz gurbetteki Sinoplular olarak düzenlenen bu gecede yaşlı bakım evi projesine imece usulü destek vereceğiz. Organizasyonunun tamamının Ataşehr Belediyesi tarafından karşılandığı gecenin gelirinin tamamı Yaşlı Bakımevi’nin inşaatının tamamlanmasında kullanılacak“ dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ