logo

GÜLBEN ERGEN PALLADİUM ATAŞEHİR’DE

GÜLBEN ERGEN PALLADİUM ATAŞEHİR’DE

gulben-palladiumAnadolu yakasının en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, anneler günü vesilesiyle Gülben Ergen’i ağırlıyor. Gülben Ergen ‘Çocuklar Gülsün Diye’ Palladium Ataşehir’de.

Sanatçı, Türkiye’de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması amacıyla kurulan ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne destek amaçlı 7 Mayıs Cumartesi günü saat 15:00’de alışveriş merkezinde sevenleriyle bir araya gelecek.

Çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken ünlü sanatçı Gülben Ergen, anneler günü vesilesiyle Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir’e geliyor.

2010 yılında Gülben Ergen’in öncülüğünde kurulan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye’de okul öncesi eğitimin ve kız çocuklarının okula gönderilmesinin yaygınlaşması konusunda çalışmalar gerçekleştiriyor. ‘Çocuklar Gülsün Diye’ kampanyasının devamı olarak kurulan dernek bugüne kadar Türkiye’nin en uzak illeri dahil olmak üzere gönüllülerin desteğiyle 32 anaokulu inşasını tamamlayıp Milli Eğitim Bakanlığı’na hizmete sundu. Toplamda 39.787 adet oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemesini Türkiye’deki 106 farklı anaokulunda çocuklara dağıttı.

Gülben Ergen’den Palladium Ataşehir’de çocuklara hediyeler

7 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 15:00’te Palladium Ataşehir’de sanatçı, tüm ziyaretçilerine açık söyleşiden hemen sonra sevenlerine imza dağıtıp fotoğraf çektirecek ve çocuklara ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin hediyelerini dağıtacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ