logo

Gürsel Sarımaden ‘Yeni Toplantımız Federsayondan’

Gürsel Sarımaden ‘Yeni Toplantımız Federsayondan’

Ayeder_İstanbul’daki Erzincanlıları Salon Vals’teki dayanışma gecesinde  bir araya getiren AYEDER Başkanı Gürsel Sarımaden federasyonlaşma çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Dernek olarak son organizasyonlarını düzenlediklerinin altını çizen Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Başkanı Gürsel Sarımaden, federasyonlaşma çalışmalarını tamamladıklarını bundan sonraki ilk toplantılarını federasyon olarak düzenleyeceklerini söyledi.

Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) birlik, beraberlik ve dayanışma amacı ile Salon Vals’te düzenlenen gecede Erzincanlıları buluşturdu.

AYEDER tarafından Salon Vals’te düzenlenen geceye Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çalışma ve Sosyal güvenlik eski Bakanı Mustafa Kul, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yöneticileri, CHP İstanbul 1. bölge Milletvekili Ada Adayı ve SDV Vakfı Sözcüsü Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Namık Sürmen, Kalender Özdemir, Ataşehir Belediye birim müdürleri, Ayeder ve Erzincan dernekleri yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Ayeder_6

“Federasyon Olmak Boynumuzun Borcu”

Bir olma, birlik olmak üzere düzenlenen organizasyonun Erzincanlıların refahı ve Erzincan’ın medeniyeti için yapıldığını vurgulayan Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Başkanı Gürsel Sarımaden, amaçlarının Erzincan için hayallerini savunmak olduğunu belirttiği konuşmasında; “Birliğimizin, bütünlüğümüzün kalitesi; ilişkilerimizdeki derinliğin ve dostluğun mahsulüdür. Bu gün temsil ettiğimiz Erzincan dernekleri gelecekte gelişimin büyük dalgalarını yaratacak erdeme sahiptir. Bu zenginliğin federasyon olması boynumuzun borcudur. Federasyon; aynı alanda çeşitli kuruluşları bir araya toplayan dayanıma birliğidir. Erzincan Dernekleri Federasyonu aşımıza ve soframıza bolluk getirecektir” ifadeleri ile federasyonlaşma çalışmalarının yürütüldüğünün altını çizdi.

Dünya Rafting Müsabakaları 2017’de Neden Erzincan’da Yapılmasın?

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden birime sahip olan Erzincan’a İstanbul ve Ankara’dan haftanın birçok günü uçak seferlerinin yapılmasının mümkün olacağını vurgulayan Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Başkanı Gürsel Sarımaden, “Gençlerimizi, evlatlarımızı kayak sporu yapmaya teşvik edeceğiz. Mayıs ayına kadar süren kar, Haziran ayından Eylül’e kadar süren rafting sezonu spor ve doğa turizmi ile Erzincan’ın doğası ile buluşturuyor. Bu yıl Bosna Hersek’te yapılan Dünya Rafting müsabakaları 2017’de neden Erzincan’da yapılmasın? Bunun için gerekli girişimleri yapacağız. Artık her yılımız festival havasında geçecek” dedi.

Ayeder_6-

AYEDER’in Salon Vals’teki yemekli toplantısında katılımcıları selamlayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi birlik ve beraberlik içerisinde gördüğü Erzincanlıların arasında olmaktan memnuniyetini dile getirerek yer tahsisi yaptıklarının arasında AYEDER’in de olduğunu tahsis işlemleri tamamlandıktan sonra binayı da kendilerinin yapacağını söyledi.

Ayeder_mustafa_ozarslan

Sanatçılar Mustafa Özarslan, Filiz Kılıç ve Özgür Akdemir’in sahne aldığı gecede zaman zaman halay çekilirken geceye katılan eski Bakan Mustafa kul’un da aralarında bulunduğu önemli isimler gürsel Sarımadan’e eşlik ederek halaya katıldılar.

Ayeder_Ozgur_akdemir

Gecede, Anadolu Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Başkanı Gürsel Sarımaden tarafından dernek çalışmalarını katkısı olan kişilere ve kurum temsilcilerine plaket verildi.

Ayeder_filiz-kilic

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ