logo

Hakkı Altınkaynak ‘Ataşehir Halkının İradesine Saygı Bekliyoruz’

Hakkı Altınkaynak ‘Ataşehir Halkının İradesine Saygı Bekliyoruz’

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı “Adaletli ve Aydınlık Bir Türkiye İçin” sloganıyla STK ve dernek temsilcileri ile partililerin katıldığı dayanışma kahvaltısı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber. com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçici olarak görevden uzaklaştırılma kararının siyasi olduğunu iddia eden Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden uzaklaştırılmasını asla kabul etmediklerini, Ataşehir halkının iradesine saygı beklediklerini, CHP örgütü olarak hep yanında oldukları Başkanlarının, daha güçlü ve kararlı bir şekilde yanında olduklarını ve bir an önce göreve dönmesini beklediklerini kaydetti.

BATTAL İLGEZDİ, ÖRGÜT TOPLANTISINDA.

Recep Kenan paylaştı: 11 Mart 2018 Pazar

Görevden geçici uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Ataşehirlilerle buluştuğu “Adaletli ve Aydınlık Bir Türkiye İçin” konseptiyle Silence Hotel’de düzenlenen dayanışma programına CHP Genel Başkan Yardımcısı, PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul Eski İl Başkanı Cemal Canpolat, önceki dönem milletvekili ve İstanbul il eski başkanı Berhan Şimşek, CHP İstanbul İl Başkan Vekili Necati Ekşi, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce, CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, Belediye Başkan yardımcıları Kalender Özdemir, Hüseyin Hışman, belediye birim müdürleri, meclis üyeleri, parti yöneticileri, STK ile dernek temsilcileri, partililer ve davetliler katıldı.

CHP ÖRGÜT KAHVALTISI

Recep Kenan paylaştı: 10 Mart 2018 Cumartesi

BAŞKANIMIZIN BAŞARILARI BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDİYORDU

“Ülkemizi çok zor koşullarda kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatanseverleri saygıyla anıyorum. Ülkemizi Çanakkale’de cephe de Afrika savunan kahramanlarımızı selamlıyorum” diyerek dayanıma toplantısının açılış konuşmasına başlayan CHP Ataşehir İlçe Başlayan Hakkı Altınkaynak, Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı olarak partisinin kendilerine verdiği görev ile kuruluş ilkeleriyle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önderinde Genel Merkez’in çizdiği siyasi yolda, halkın ve ülkenin çıkarlarını önde tutarak Ataşehir’de iktidarda olduklarını kaydederek, “Ataşehir halkı iki dönemdir Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi’ye verdi. Değerli Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşları 2009 yılından 2017 yılı sonuna kadar, bu hizmet anlayışını sürdüre geliyorlar. Belediye Başkanımızın bu başarıları birilerini rahatsız ediyordu. İktidara göbekten bağlı medya kuruluşları sürekli Ataşehir’i olmamış olaylarla gündeme getirdi. Nihayet 2017 yılı Aralı ayında başkanımızı haksız bir şekilde görevinden uzak tutuldu. Amaçları zaten belliydi” dedi.

BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ, GÖREVE DÖNMESİNİ BEKLİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi olarak haksızlıkları kabul etmediklerini, seçimle gelenin seçimle gi,tmesi gerektiğini kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Alltınkaynak, hukun kurallarının işletilmesi gerektiğinin de altını çizdiği konuşmasında, “Hukuka, ve adalete saygılıyız. Onun için -Herkes için adalet- diyerek yola çıktık. 450 KM yolu yürüdük. Ataşehir Belediyesi kurulduğu n günden bu güne kadar devlet müfettişlerinin denetimindedir. Bu karar siyasidir. Belediye Başkanımızın görevden uzaklaştırılmasını asla kabul etmiyoruz. Ataşehir halkının iradesine saygı bekliyoruz. CHP örgütü olarak sevgili Başkanımızın hep yanında olduk. Bu gün daha güçlü ve kararlı bir şekilde başkanımızın yanındayız ve bir an önce göreve dönmesini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

ZOR KOŞULDA SİYASET YAPIYORUZ

Olağan Kurultaydan sonra Tüzük Kurultaylarını yaptıklarını kaydeden CHP İstanbul İl Başkan Vekili Necati Ekşi, bundan sonra seçim çalışmalarına yoğunlaşacaklarının işaretini verdiği konuşmasında, “İlçe, il kongrelerimizi yaptık. Kurultayımızı ve Tüzük kurultayımızı yaptık. Şimdi birlikte 2019’da bu ceberut AKP iktidarını yıkma zorunluluğumuz vardır. Kurucu iradenin partisi, devrimci parti hayır bloğunun bileşenlerini bir araya toplayarak gerici, diktatör anlayışına karşı Ak Parti iktidarından bu ülkeyi kurtarmak zorundadır. Zor koşulda siyaset yapıyoruz. İşine gelmeyenleri gözaltına alıyor veya görevden alıyorlar. Bugün yeniden 250 cezaevi projesini hayata geçirmeye çalışıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en zor günlerini yaşıyoruz. Ama bizi bitiremeyecekler. Cumhuriyetin kurucu iradenin ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan CHP bu AKP’yi yıkacak güce sahptir. Bütün Cumhuriyet Halk Partilileri bu davaya inanmaya partimize sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ