logo

Hakkı Altınkaynak  Namık Sürmen AEDD’yi Ziyaret Etti

Hakkı Altınkaynak  Namık Sürmen AEDD’yi Ziyaret Etti

AEDD_CHP_ziyare_namik Surmen_hakki altinkaynaktCHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Namık Sürmen, Birol Ekşi’nin başkanı olduğu Ataşehir Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi tarfından STK’lar ve dernek yöneticilerinin de davetli olduğu Küçükbakkalköy Prestij Cadde’sinde düzenlenen “İftar Sofrası”na katılan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Namık Sürmen Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte davetliler ve Ataşehirliler ile birlikte iftar yaptılar.

Prestij Cadde’sinde düzenlenen “İftar Sofrası”na katılan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Namık Sürmen iftar sonrasında Küçükbakkalköy’deki merkezinde Ataşehir Engelliler Derneği’ni ziyaret ettiler.

Ataşehir Engelliler Derneği Başkanı Birol Eşi, ENGÜÇDER Genel Başkanı Vahap Koçak ve TSD Pendik Şubesi Başkanı Nur Özgen’in de bulunduğu ziyarette, egelilerin sorunları konuşulurken, Ataşehir Engelliler Derneği’nin halen kullanmakta olduklar yerin yıkılması söz konusu olduğunu dile getiren Başkan Birol Eşi kendilerine bu konuda yardım edilmesi gerektiğini ifade etti.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Namık Sürmen’in Küçükbakkalköy’deki merkezinde Ataşehir Engelliler Derneği’ni ziyareti geç saatlere kadar süren sohbetle devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ