logo

Hakkı Altınkaynak’tan Barış ve Kardeşlik Vurgusu

Hakkı Altınkaynak’tan Barış ve Kardeşlik Vurgusu

bayram _ mesaji_atasehir_hakki altinkaynakCumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak aracılığımızla ilettiği bayram mesajında barış ve kardeşliğin kökleşmesi dileğinde bulundu.
Recep Kenan/itvhaber.com

Mesajında, halk arasında var olan uzlaşma kültürünün yöneticiler tarafından da benimsenmesi temennisinde bulunan Hakkı Altınkaynak, güney komşulardaki acı ve dökülen kanlara dikkat çekerek;  Ülkemizde, dünyada barış ve kardeşliğin kökleşmesini diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın Bayram mesajının da yer aldığı Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a yaptığı özel açıklaması;

Hepimizin ortak noktası; ülkemizde barış ve kardeşliğin kökleşmesi, bütün kesimlerle uzlaşma kültürümüzün olmasıdır. Halk arasında önemli bir kesimde bu uzlaşma sağlandı. Temennimiz yukarıda da bu uzlaşmanın hakkisağlanması. Ve buna uygun söylemlerde bulunulması ortak dileğimiz. Güneyimizdeki komşu ülkelerde kan ve revan, ızdırap, acıyı yüreklerimizde hissederek kutluyoruz bayramlarımızı. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, geleceğine; torunlarımıza, çocuklarımıza gösterdiğimiz şefkatle yaklaşırsak bu birlik ve bütünlüğümüzü sağlarız. İftar sofralarımızda kardeşçe, yan yana olmaya devam ederiz. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü içtiğimiz su, soluduğumuz hava kadar önemlidir. Ülkemizin birliğini koruma, demokrasi kültürümüzü içselleştirerek korumak görevimiz. Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum. Ramazanda güzel organizasyonlarda halkımızla birlikte, yan yana olmayı sağlıyor. Ülkemizde, dünyada barış ve kardeşliğin kökleşmesi, bütün kesimlerle uzlaşma kültürümüzün olması dileği ile Ataşehirliler ve tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ