logo

Haldız İnşaat’ta Yıkım Ne Zaman?

Haldız İnşaat’ta Yıkım Ne Zaman?

haldiz_insaat_fikirtepe -Fikirtepe’de 24 dönüm adayı boşaltan, E-5 Karayolu ön görünüm bölgesindeki lokasyonu ile Fikirtepe’nin vitrini konumundaki Haldız İnşaat’ın yıkıma başlaması bekleniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Büyük umutla Haldız İnşaat adasındaki evlerini boşaltan vatandaşlar gelecek beklentisi ile anılarını da arkada bırakarak anlaştıkları firmanın insafı ile projenin gerçekleşmesini bekliyorlar.

Bölgede yaşayan vatandaşlar yetkilileri; boşaltılan evlerin yeni suç mekanları olmaması için yıkım işlemlerinin kısa zaman içerisinde yapılmasını talep ediyorlar. Benzer örneklerde yaşanan suçlu barınağı haline gelmesinden duydukları endişeyi dile getiriyorlar.

Fikirtepe Haber’den alınan bilgiye göre; yaptıkları girişim sonucunda firma yetkililerinden bölgede yıkıma başlama zamanı konusunda bilgi alınamadı, ada etrafında yaşaya vatandaşlar yaptıkları girişimlere rağmen boş binaların yıkımı konusunda bir tarih alınamadı.

Haldız İnşaat Fikirtepe’de 24 dönümlük bir ada ile anlaşmış ve ada sakinlerine gönderdiği tebligatlarla adanın boşaltımına başlamıştı.

Haldız İnşaat’ın Fikirtepe’de anlaşarak boşalttığı adanın büyüklüğü yaklaşık 24 dönüm büyüklüğünde. Haldız İnşaat’ın proje alanı E-5 Karayolu ön görünüm bölgesindeki lokasyonu ile Fikirtepe’nin vitrini konumundaki bir bölgede bulunmakta.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ