logo

İBB MECLİSİ YENİ SAHRA İMARI İTİRAZLARINI GÖRÜŞÜYOR

İBB MECLİSİ YENİ SAHRA İMARI İTİRAZLARINI GÖRÜŞÜYOR

Yeni Sahra ve Yakın çevresi 1/5000 ölçekli RNİP itirazına ilişkin Ekim’de kısman görüşülen komisyon raporları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı gündeminde görüşülecek.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yapılan itirazlar üzerine geri çekilip revize edilerek tekrar askıya çıkan Yeni Sahra ve Yakın çevresi 1/5000 ölçekli RNİP itirazları İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi tarafından Kasım ayı gündeminde değerlendirilerek onaylandıktan sonra 1/1000 ölçekli UİP hazırlanmak üzere ilçe belediyesi olan Ataşehir’e gönderilecek.

Edinilen bilgiye göre, Yenisahra ve Barbaros mahallelerini kapsayan Yeni Sahra ve Yakın çevresi 1/5000 ölçekli RNİP İBB Meclisinin Kasım Ayı gündemine alınarak itirazlar değerlendirilip onaylanacak.

DUDULLU-ATAŞEHİR-BOSTANCI METRO HATTI MECLİSTE

Dudullu-Ataşehir-Bostancı Metro Hattı Projesi kapsamında imar düzenlemeleri ve değişiklikleri içeren, Dudullu-Ataşehir-Bostancı Metro Hattı Projesine yönelik 1/5000-1/1000 ölçekli NİP – UİP değişikliği hk. Planlama Müdürlüğünün 2016/1788 sayılı teklifi gündemin 18. Sırasında görüşülecek.

YENİSAHRA İMAR VE GÖZTEPE-ATAŞEHİR-ÜMRANİYE METRO İTİRAZLAR RAPORLARI GÜNDEMDE

İBB Meclisi Eylül gündeminde; Ataşehir İlçesi, Yeni Sahra ve Yakın çevresi RNİP’nun bir bölümüne ait itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli NİP değişikliği hk. 2016/1515 İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu gündemin 62. Maddesinde; Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı Projesi ne ilişkin 1/5000 Ölçekli NİP değişikliğine itiraz hk. 2016/1739 Ulaşım ve Trafik Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu Müşterek Raporu ise gündemin 84.yer alarak Ekim ayı içerisinde İBB Meclisinde görüşülmüştü.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ