logo

İçerenköy’de Afrin ile Tüm Şehitler için Mevlit

İçerenköy’de Afrin ile Tüm Şehitler için Mevlit

Ataşehir Kaymakamlığı tarafında mahallelerde düzenli olarak gerçekleştirilen program kapsamında İçerenköy Merkez Camii’nde Afrin şehitleri ile tüm Şehitler için Mevlit ve Kuran okundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de İlçe Kaymakamlığı tarafından mahallelerde düzenli olarak şehitlerin ruhuna ithafen düzenlenen Mevlid-i Şerif programı İçerenköy Merkez Camii’nde gerçekleştirildi.

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun da katıldığı şehitlerin ruhuna ithafen düzenlenen Mevlid-i Şerif programında şehitlerin ruhuna Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlit okunarak dualar edildi.

İçerenköy Mahalle Muhtarı Ayhan Öztürk’ün ev sahipliğinde şehitlere ithafen düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ile birlikte; Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal, Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe Yazı İşleri Müdürü Selma Özkaya, İlçe Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Dursun Kırış, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Seyfi Güneysu, İlçe Sağlık ve İlçe Halk Sağlığı Müdür Arife Midyat ve SYDV Müdürü Hüseyin Aydın’ın aralarında olduğu daire amirleri, Ataşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Uzun ve mahalle muhtarları, İçerenköy mahallesi sakinleri ile vatandaşlar katıldı.

Mevlit programı öncesi İçerenköy Mahalle Muhtarı Ayhan Öztürk ve İçerenköy sakinleri ile bir araya gelen Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve beraberindeki daire amirleri İçerenköy’ün sorunlarını dinledi.

İçerenköy’e manevi ziyafet için geldiklerini kaydeden Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Afrin şehitleri ile birlikte bütün şehitler için Kuran-ı Kerim okuyup dalar edileceğini kaydederek, “Hep beraber tekbirlerle şehitlerimizi yad edelim. Afrin’da operasyon yürüten Mehmetçiklerimize manevi destek, şehit olanların ruhlarına Mevlit okunmak ve dualar edilmek üzere böyle güzel bir çalışmamız var. İnşallah Cenabı Hak kabul eder” diye konuştu.

İçerenköy Mahallesi’ndeki trafik sorununu dile getiren Muhtar Ayhan Öztürk, Kayışdağı ve Küçükbakkalköy’den gelişin güzergahı olan İçerenköy’de trafiğin kilitlendiğini, bu konuda çözüme yönelik çalışma yapılması talebini iletti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ