logo

Ilgaz Dağı Festivali ‘Belma Belen’le Festivaldeyiz’le TGRT’de

Ilgaz Dağı Festivali ‘Belma Belen’le Festivaldeyiz’le TGRT’de

ilgaz_festival- belma belen_tgrtIlgaz Dağı Festivali, yapımcılığı ve sunumu Belma Belen’e ait olan, Belma Belen’le Festivaldeyiz programında 26 Ekim Pazar günü Saat 13:00’da TGRT Haber ekranında. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Halk oyunları ve çeşitli gösteriler ile birlikte Turgay Başyayla ve Neşe Dilekçoğlu konserleri ile renklenen sunuculuğunu Belma Belen tarafından yapılan 10. Ilgaz Dağı Festivali; yapımcılığı ve sunumu Belma Belen’e ait olan, Belma Belen’le Festivaldeyiz programında 26 Ekim Pazar günü Saat  13:00’da TGRT Haber de ekranlara geliyor.

Yapımcılığı ve sunumu Belma Belen’e ait olan, Belma Belen’le Festivaldeyiz programı her pazar TGRT Haber de 13:00’da ekranlara geliyor. Türkiye’nin en başarılı festival protokol ilgaz_festival- belma belen-1sunucularından olan Belen, son programında; Turgay Başyayla, Neşe Dilekçoğlu konserlerinin yer aldığı ve sunuculuğunu da yaptığı 10. Ilgaz Dağı Festivali’ni izleyicisi ile buluşturuyor.

Belen Yapım ekibi; yapımcılığı ve sunuculuğu Belma Belen’e ait olan “Belma Belen’le Festivaldeyiz” programı için Ilgaz Dağı Festivali süresince Ilgaz’da yaptıkları çekimler ile oluşturdukları programda, Ilgaz’ın kültürünü, yerel ve doğal güzelliklerini, tarihi ve turistik değerlerini ekrana taşıyorlar.

Festival süresince törenler ve sokak çekimleri ile birlikte, olumsuz hava koşulları nedeni ile kapalı spor salonuna alınan Turgay Başyayla, Neşe Dilekçoğlu konserlerinin görüntülerinin de olduğu 10. Ilgaz Dağı Festivali, “Belma Belen’le Festivaldeyiz” programının yer aldığı TGRT Haber kanalında 26 Ekim Pazar günü Saat 13:30’da yayınlanacak.

10. Ilgaz Dağı Festivali’nin görüntülerinin yer aldığı, TGRT Haber kanalında 26 Ekim Pazar günü Saat 13:00’da yayınlanması ön görülen “Belma Belen’le Festivaldeyiz” programının, gününün yayın akışına göre saat 13:00’dan itibaren yayına girebileceği bildiriliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ