logo

Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni ‘İstanbul’daki Ilgazlılarla tanıştık’

Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni ‘İstanbul’daki Ilgazlılarla tanıştık’

ilgaz_kaymakam,yunus_guniSon Kaymakamlar kararnamesi ile Ilgaz Kaymakamlığı’na atanan Yusuf Güni, İstanbul 2. Feshane Çankırı tanıtım Günleri’nde Ilgaz standının yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Tanıtım Günleri’ne yoğun, kalabalık ve coşkulu bir katılımın olduğunu söyleyen Kaymakam Yusuf Güni, llgaz standında İBB Başkanı Kadir Topbaş ve milletvekillerini konuk ettiklerini, keşkek tattırarak tanıtım kitaplarını verdiklerini söyledi. Recep Kenan aracılığı ile katıldığı  Feshane Çankırı Tanıtım Günleri sırasında itvhaber.com’a özel açıklama yapan Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni, tanıtım günleri sırasında İstanbul’daki Ilgazlılar ile tanışma fırsatı bulduğunu söyledi.

Feshane tanıtım günlerine ilk kez katıldığını vurgulayan Ilgaz Kaymakamı Yusuf Güni 2. Feshane Çankırı tanıtım Günleri organizasyonun güzelliğini vurgulayarak, Çankırılıların tanıtım organizasyona sahip çıktıklarını söyledi.

ILGAZ STANDIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

ilgaz_kaymakam,yunus_guni_Çankırı Tanıtım Günleri etkinliğinin çok yoğun, kalabalık ve coşkulu bir katılımın olduğunu söyleyen Kaymakam Yusuf Güni üst düzeyde katılımlar olduğunun altını çizdiği Feshane 2. Çankırı Tanıtım Günleri ile ilgili açıklamasında şunları söyledi:

İstanbul Büyükşehir Başkanımız Kadir Topbaş, milletvekillerimiz katkılarını sundular. Özellikle Ilgaz standımız yoğun ilgi gördü. Bu da bizim için çok memnuniyet verici. Standımıza uğrayan ve bizlere konuk olan bütün ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ı, milletvekillerimizi misafir ettik. Ilgaz’a özel keşkeğimizin tadına baktırdık. Ilgaz’ımız ile ilgili tanıtım kitaplarından verdik.

Umuyorum, Feshane Tanıtım günleri hem Çankırı’nın hem de özellikle Ilgaz’ımızın tanıtımına önemli katkılar sunar. Bütün herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

ILGAZLILARI TANIMAK İSTEDİK

Atama kararımız çıktı. Bir haftaya kadar resmi olarak Ilgaz Kaymakamlığı görevime başlıyorum. Bu gün de bu amaçla buradayız. İstanbul’daki Ilgazlı hemşerilerimizle Feshane Çankırı Tanıtım Günleri vesilesi ile tanışmak istedik. Bir an evvel Tanımak istedik Ilgazlıları. Göreve başladığımız zaman sürecek olan tanışma faslının önemli bir kısmını burada tamamlamış olduk.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ