logo

İlgezdi ‘Dönene Kadar Benim Adıma Görev Yapacak’

İlgezdi ‘Dönene Kadar Benim Adıma Görev Yapacak’

Belediye Meclisindeki seçim sonrasında konuşan Battal İlgezdi, göreve iade edileceğime inandığını, seçimle ilgili de, “Kazanan Ataşehirliler ve sizler olacaksınız” dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Seçim sonrasında Belediye Meclisi önündeki alanda toplanan kalabalığa ve alandaki basın mensuplarına seslenen Başkan İlgezdi 1 hata önce İçişleri Bakanlığı tarafından açığa alındığını hatırlatarak “Bildiğiniz gibi bundan bir hafta önce İçişleri Bakanlığı’nın aldığı karara göre iki aylığına açığa alındım. Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. Benim devletle ve hükümetle bir sıkıntım yok. Alınan karara saygı duymak zorundayız. Ben hukuki süreci başlatmış bulunmaktayım. Eminim ki kazanan yine Ataşehirliler ve sizler olacaksınız” dedi.

Başkan İlgezdi Konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“İdari Mahkemeye başvurumu yaptım, bu başvurunun sonucunda tekrar göreve iade edileceğime inanıyorum. Benim Belediye Başkanı olarak veremeyeceğim bir hesabım yok. Alnım açık, yüzüm ak. Halkta algı yaratılıyor. Ben buradayım, Ataşehir’deyim. Halkımla beraberim Kısmet olursa tekrar iade olunca geleceğiz, göreve başlayacağız.”

“Bugün burada belediye başkanvekili seçimi yapıldı. AK Partili arkadaşlarıma da Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Bugün İlhami Yılmaz’a görev verdiler, ben kendisine başarılar diliyorum. Ataşehir’e dönene kadar benim adıma görev yapacak. Ataşehir’e hayırlı, uğurlu olsun, diyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ