logo

İlgezdi ‘Ezilenleri Savunmak İçin Ezilmiş Olmak Gerekmiyor’

İlgezdi ‘Ezilenleri Savunmak İçin Ezilmiş Olmak Gerekmiyor’

gamCHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi satın aldığı gayrimenkuller gündeme getirilerek sistemli olarak itibarsızlaştırma kampanyası yürütüldüğünü iddia etti.

 Recep Kenan/itvhaber.com

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi sosyal medya hesabında yayımladığı basın açıklamasında Yeni Akit gazetesi tarafından “itibarsızlaştırma” olarak nitelediği “Ezilen CHP’ye Bak” başlığı ile yayımlanan haberle başlayan kendisine yönelik kampanyaya dikkat çekti.

Yeni Akit gazetesinin “Ezilen CHP’ye Bak” haberini önemsemediğini, ancak daha sonra birçok yazarın da katıldığı sistemli olduğunu düşündüğü itibarsızlaştırma kampanyasına dönüştüğünü söyledi.

Açıklamasında, belediye başkanı olmadan marka projeler üreten müteahhit olan eşi ile birlikte kendisinin de yıllardır çalıştığını vurgulayan CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Ezilenlerin hakkını savunmak için ezilmiş olmak gerekmiyor” diyerek ezilenlerin hakkını müdafaa etmeye devam edeceğini kaydetti.

Kendisinin ve eşinin elde ettiği gelirle edindiği gayrimenkulleri edinme şekli ile ilgili açıklamasını yapan isteyene tapu kayıtlarını verebileceğini söyleyen Gamze Akkuş İlgezdi’nin sosyal medya hesabında yer verdiği basın açıklaması:

Gamze Akkuş İlgezi’den Açıklama:

gamze_aciklama

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ