logo

İLGEZDİ’LERDEN “BARIŞ” VURGULU YENİ YIL MESAJI

İLGEZDİ’LERDEN “BARIŞ” VURGULU YENİ YIL MESAJI

atasehir_yeni_yıl_etkinilik (0)Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi yılbaşı etkinliğinde Ataşehirlilere yeni yıl mesajlarını ilettiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Nikah Salonu fuayesinde düzenlenen etkinlikte Ataşehir Belediyesi çalışanları ile birlikte 2015 uğurlayıp 2016 yılını karşılayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi yaptıkları kısa konuşmalar ile Ataşehir Belediyesi çalışanları ve Ataşehirliler ile ülkemiz ve dünya için huzur ve barış dileklerini de içeren yeni yıl mesajlarını paylaştılar.

atasehir_yeni_yıl_etkinilik (70)
ATAŞEHİR AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLUYORUM

Hem Türkiye’nin Güneydoğusu’nda, hem de komşu ülkelerde çatışmalar sürerken yeni bir yıla girildiğini ve bu sebeple coşkulu bir kutlama yapamadıklarını söyleyen Başkan Battal İlgezdi;  “Hepinizin bildiği gibi Ataşehir Belediyesi olarak 8’inci yılımıza giriyoruz. Ataşehir ailesinin yeni yılını kutluyorum. Bir yılı geride bırakıp yeni bir yıla girerken, hem ülkemizde, hem coğrafyamızda hem de tüm dünyamızda barış, dostluk ve kardeşliğin kalıcı temellerinin atıldığı, acısız ve hüzünsüz, güzellikler dolu bir sene geçirmemizi ümit ediyor, ülkemize ve dünyamıza barış, huzur, mutluluk dolu yeni bir yıl ve gelecek diliyorum” dedi.

atasehir_yeni_yıl_etkinilik (77)

ÜLKE MUTLU OLDUĞUNDA MUTLU OLABİLİYOR İNSAN

Mutluluğun birlikte anlamı olacağına işaret eden CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, yeni yıl mesajında; “Sağlıklı mutluluk dolu bir gelecek diliyorum. Tüm ülke mutlu olduğunda ancak mutlu olabiliyor insan. Bir an evvel ülkemize barış ve huzurun gelmesini diliyorum” ifadesi ile barış ve huzur dileğinde bulundu.

atasehir_yeni_yıl_etkinilik (76)

Ataşehir Belediyesi Çalışanlarına 2015’i Uğurlayıp Yeniyılı Karşıladı

Ataşehir Belediyesi Çalışanlarına 2015’i Uğurlayıp Yeniyılı Karşıladı

atasehir_yeni_yıl_etkinilik (55)

atasehir_yeni_yıl_etkinilik (105)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ