logo

İlknur Aslan, ‘Askıda Yemek Daha Fazla Kişiye Duyurulmalı’

İlknur Aslan, ‘Askıda Yemek Daha Fazla Kişiye Duyurulmalı’

Mutfak Sanatları Akademisi eğitimli olan beyaz yakalı, eski bankacı İlknur, Aslan bankacılığı bıraktıktan sonra devraldığı Mezeren Etli Sarma’da “askıda yemek” başlattı.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Mezeren Etli Yaprak Sarma”nın işletmecisi İlknur Aslan, başlattığı Askıda Yemek ve Çorba uygulamasını daha fazla hayırsevere ve ihtiyaç sahiplerine duyurarak, yardım severlerin daha çok ihityaç sahibine ulaşmasına aracılık etmek istediğini söyledi.

“ASKIDA YEMEK, ASKIDA ÇORBA PROJESİ ATAŞEHİR’DE”

Tescilli “Etli Yaprak Sarma” konseptli “Mezeren Etli Yaprak Sarma”nın işletmeciliğini yapan eski bankacı İlknur Aslan, uygulamaya başladığı ‘Askıda Yemek, Askıda Çorba’ projesi ile duyarlı müşterilerinin ihtiyaç sahiplerine yardımına aracılık ederken, diğer taraftan da askıdaki yemekler ile ihtiyaç sahiplerinin yemek gereksinimlerini karşılamalarına katkıda bulunuyor.

“ASKIDA YEMEK”İ DAHA FAZLA KİŞİYE DUYURMAK, DAHA FAZLA KİŞİYİ DOYURMAK

“Mezeren Etli Yaprak Sarma”nın işletmecisi İlknur Aslan, başlattığı Askıda Yemek ve Çorba uygulamasını daha fazla hayırsevere ve ihtiyaç sahiplerine duyurmakta destek beklediğini kaydederek, “Soyal sorumluluk düşüncesiyle -Askıda Yemek- projesini başlattım.  Bu projeyi buraya gelen misafirlerimin desteğiyle birlikte yürütüyorum. Sizin vasıtanızla bunu duyurmak istedim. Ben sadece çevremde gördüklerimin ancak karınlarını doyurabiliyorum. Bu uygulamayı daha da geniş kitlelere ve yemek ihtiyacı olanlara duyurarak onların açlığını gidermek, hem de duyarlı vatandaşların katkıda bulunmalarını sağlamak istiyorum. Şu anda sadece kara tahtamızda duyurmakla yetiniyoruz. Tahtada belirtilen Askıda Yemek olayını görenler sorduğunda, kendilerine izah etmeye çalışıyoruz. İkna olanlar da destek olmaya başladılar. Bizim amacımız bunu daha geniş kitlelerle duyurarak, daha fazla destek vermelerini sağlamak. Bu vesile ile daha fazla ihtiyaç sahibine -askıda yemek-uygulamamızı duyurarak daha fazla kişinin karnını doyurmak istiyorum” dedi.

KONSEPTİMİZ “ETLİ SARMA” MEZEREN PATENTLİ

Eski bankacı, beyaz yakalı olan İlknur Aslan, işletmeye başladığı Mezeren Etli Sarma işletmesini devraldığını kaydederek, “Burası var olan bir işletme. Bir yıldır ben işletiyorum. Konseptimiz Etli yaprak sarma üzerinedir. Bu konuda iddialıyız. Çünkü ürünümüz -Mezeren Etli Sarma- patentli bir ürün. İstanbul’da 24 saat etli sarma bulabileceğiniz tek yer diyebilirim. Bunun yanında ızgara köfte, mantı ve zeytinyağlı sarmamızda da iddialıyız. Yine organizasyonlar için pasta kek gibi siparişleri de karşılıyoruz. Yılbaşı ile ilgili siparişler alıyoruz” dedi.

ÖĞLEN SAATLERİNDE ÇALIŞANLAR İÇİN SICAK EV YEMEKLERİ SERVİSİ VAR

Öğlen saatlerinde bölgedeki işyerleri çalışanları için sıcak ev yemekleri servisleri olduğunun altını çizen Mezeren Etli Sarma sahibi İlknur Alsan, günlük menüyü müşterilerinin istekleri ve taleplerini dikkate alarak belirlediklerini vurgulayarak, “Gelen müşterilerimizin istekleri üzerine çeşitlerimizi çoğaltmaya çalışıyoruz.  Sabah 07 ve akşam 19.30 saatleri arasında standart çalışan bir işletmeyiz. Pazar günleri kapalıyız.  Hafta sonları genellikle organizasyonlarımız oluyor.  Sabah kahvaltısı, doğum günü organizasyonu, arkadaş buluşmaları… Rezervasyon yapıldığında salonumuz ve bahçemiz ihtiyaca göre düzenliyoruz. Yerimiz bu tür organizasyonlara müsaittir” dedi.

NAKİT YARDIM YERİNE AYNİ YARDIM

Yardımın doğru yapılması, amacına ulaşmasının önemine işaret eden İlknur Aslan, nakit yardım yerine belirlenen ihtiyaçların olduğu ayni yardımın daha doğru olacağının altını çizerek, “Ben burada şunu da duyurmak isterim. Aslında dışarıda sizlere karnım aç deyip para isteyenlere nakit yardımı yapmayın. Gerçekten aç ise kendini doyuracağı ve sizlerin destek vereceğiniz bir mekân vardır. Yardımınızı bu şekilde yapmaya özen göstermeliyiz” şeklinde konuştu.

MERZEREN ETLİ SARMA ADRESİ:

İçerenköy Mahallesi, Kayışdağı Caddesi Rize Sok. N0: 5/B ATAŞEHİR – İSTANBUL

İRTİBAT TEL: (0216) 574 61 34

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ