logo

İrfan Dinç ‘Hemşerilerimiz Kendilerine ve Çankırı’ya Yakışanı Yaptı’

İrfan Dinç ‘Hemşerilerimiz Kendilerine ve Çankırı’ya Yakışanı Yaptı’

cankiri_  tanitim_irfan_dincÇankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’ne gösterilen ilgi ve coşkunun kedilerini daha iyi, daha güzel işler yapmaya teşvik ettiğini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

2. Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’nde Recep Kenan aracılığı ile itvhaber.com’a özel açıklama yapan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Hemşerilerimiz kendilerine ve Çankırı’ya yakışanı  yaptılar. Çankırımızın bütün güzelliklerini, yerel tatlarını, lezzetlerini ve top yekün kültürünü burada görebiliyoruz. Bütün arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, iş adamlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız üzerine düşeni yapmışlar”dedi.

Feshane Çankırı Tanıtım Günleri’ne gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, hemşerilerinin kendilerine ve Çankırı’ya yakışanı yaptıklarını belirtip; gösterilen bu ilgi ve coşkunun kedilerini daha iyi, daha güzel işler yapmaya teşvik ettiğini söyledi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç itvhaber.com’a yaptığı özel açıklamada şunları söyledi; “Bu yıl 2.’sini yaptığımız Feshane Çankırı tanıtım Günleri’nde ilgi ve alakaya mazhar oldu. Hemşerilerimiz ve Çankırı’yı seven insanlarımız, akın akın Feshane’ye koştular. Hafta içi olmasına ve hava muhalefetine rağmen ilgi güzeldi. Bu ilgi ve coşku bizi daha iyi, daha güzel işler yapmamız noktasında teşvik ediyor. İnşallah daha iyi olacak. Hemşerilerimiz kendilerine ve Çankırı’ya yakışanı  yaptılar. Çankırımızın bütün güzelliklerini, yerel tatlarını, lezzetlerini ve top yekün kültürünü burada görebiliyoruz. Bütün arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, iş adamlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız üzerine düşeni yapmışlar. Hakikaten herkes kendi alanında Çankırı’nın önemli gördüğü özelliklerini tanıtmaya, İstanbullularla buluşturmak adına yoğun çaba sarf etmişlerdir.”

Anadolu’nun İslamlaşmasında Çankırı’nın Önemli Katkısı Var

“Feshane’de 2. Çankırı Tanıtım Günleri’nin açılış konuşmasında Çankırı’nın Anadolu’nun bir özeti olduğunu söyleyen Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Anadolu’nun İslamlaşmasında Çankırı’daki Taş Mescidin önemine dikkat çekerek; Çankırı’yı iyi tanıtamadıklarının altını çizdi. Bu tür etkinliklerle Çankırı’yı olması gerektiği şekilde tanıtacaklarını söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nın Yarısı Kadir Topbaş’ın Katkısı

İBB Başkanı Kadir Topbaş’a Çanıkırı’da yapılan ve bölgenin en büyük parkı olacak olan Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nın %50’sini yapımındaki katkıları için teşekkür eden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın katkısı olmasa idi Çankırı’da bu ebatlarda bir park yapmalarının mümkün olmayacağını söyledi.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ