logo

İSA BOYLU; “KENDİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”

İSA BOYLU; “KENDİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”

habire_yahsi (0)Öğrencilerden mehter takımı kurmak isteyen Habire Yahşi Anadolu Lisesi idarecileri, tanıtmak ve öğrencilere sevdirmek amacıyla Mehteran Konseri düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Habire Yahşi Anadolu Lisesi’nde kurulması düşünülen Mehter takımını tanıtmak hem de ikinci ders döneminin başlaması nedeniyle öğrencilerin motivasyonunu yükseltmek amacıyla, okul idaresi tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde; İstanbul Tarihi Osmanlı Mehteran Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Mehter Takımı bir konser verdi.

habire_yahsi (5)

Okulun bahçesinde verilen konseri; okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencilerin yanı sıra çevre okul müdürleri de izlediler.

İstanbul Tarihi Osmanlı Mehteran Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Mehter Takımı tarafından verilen konser öncesi açıklama yapan Habire Yahşi Lisesi Müdürü İsa Boylu; “ Öğrencilerimizden oluşan bir Mehter takımı kuracağız. Hem Mehter Takımını öğrencilerimize tanıtmak ve kurulacak takıma katılım sağlamak hem de ikinci dönemin başlaması nedeniyle motivasyonu arttırmak amacıyla bu organizasyonu yaptık” dedi

habire_yahsi (27)

“Mehteranı tanıtmaktaki amacınız ne?” sorusunu “kendi değerlerimize sahip çıkma, ileriye taşıma olarak yanıtlayarak; ”Dünyanın en eski bandosu. Bize özgü bir yapı… Kendi değerlerimize sahip çıkma adına ve öğrencilerimizin daha ileriye taşıması amacıyla bir Mehter takımı kurmak istedik”  diye konuştu.

habire_yahsi (3)habire_yahsi (19)

habire_yahsi (33)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ