logo

İSMAİL BERKAY’IN POLİS OLMA HAYALİ GERÇEKLEŞTİ

İSMAİL BERKAY’IN POLİS OLMA HAYALİ GERÇEKLEŞTİ

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan önderliği ve polis teşkilatı mensuplarının katkısıyla İsmail Berkay Gözlügöl’ün hayalini gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Polis kıyafeti giyen Emniyet Teşkilatı mensupları ile birlikte görev yapan İsmail Berkay Gözlügöl, Ataşehir Engelliler Derneği üyeleri ile bitlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’na ait, çocuklara ve çocuklarla ile ilgili anne ve babalara yönelik uyarıların yer aldığı bildiri dağıttılar.

Ayrıca Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları ile Ataşehir Engelliler Derneği üyeleri birlikte yetişkinlere yönelik olarak; banknot sahteciliği ve güvenli banknot, güvenli internet kullanımı ve yankesicilik ile gaspa karşı alınacak tedbirlerin yer aldığı bildiriler dağıttılar.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan’ın izniyle İsmail Berkay Gözlügöl’ün polis olma hayalini gerçekleştirdiklerini kaydeden Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkan Nevzat Ağbulut, üyeleri Gözlügöl’ün hayalini gerçekleştirirken de Polis teşkilatının uyarılarını içeren bildirileri dağıtarak, vatandaşların güvenlik konusunda bilgilenmesine katkı verdiklerini belirtip; “Ataşehir Emniyet Müdürümüz Sayın Oğuz KAAN önderliğinde Polis Teşkilâtımız ve Engelli üyelerimizle beraber Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde bilgilendirme broşürleri dağıttık. Üyemiz Berkay kardeşimizin polis olma hayalini gerçekleştirdik. Bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı Ataşehir Emniyet Müdürümüz Sn. Oğuz Kaan nezdinde Ataşehir Polis Teşkilatımıza teşekkür ederiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ