logo

İstanbul Ataşehir Niğde Yıldıztepe Derneği Açıldı

İstanbul Ataşehir Niğde Yıldıztepe Derneği Açıldı

Ataşehir Niğde Yıldıztepe Kasabası Yardımlaşma Derneğinin İçerenköy’deki merkezi siyasilerin, Yıldıztepelilerin ve dernek üyelerinin yoğun katılımıyla düzenlenen törenle açıldı.

Ataşehir Niğde Yıldıztepe Derneğinin açılışına Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı,  MHP Ataşehir İlçe yöneticileri, Yıldıztepe Genel Başkanı Kadir Karatürk, Yıldıztepe Ataşehir Şube Başkanı İsmail Ersolmaz, Yıldıztepe Kasabası Belediye Başkanı Metin Akgümüş, NİĞDEFAnadolu Yakası sorumlusu Nisani Başekin, Niğde Dernekler Federasyonuna bağlı dernek başkanları ve Yıldıztepeliler katıldı

Açılışta konuşan Nisani Başekin, yaklaşık 120 bin dolayında İstanbul’da yaşayan Niğdeli hemşehrilerinin olduğunu yaklaşık 1500 Yıldıztepelinin Ataşehir’de, yaşadığını kaydederek, “3500  Yıldıztepeli de Avrupa Yakasında ikamet etmektedir. Ataşehir’e açılan 4. Niğde derneğimizdir. Hedefimiz İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirecek ortamları oluşturmaktır. Vatanperver, çalışkanlığıyla ön planda olan hemşerilerimizin İstanbul’a çok güzel değerler katacağımıza inanıyoruz. Buradaki birliktelikler Niğdemizle olan bağımızı daha da sağlamlaştıracaktır” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ