logo

İstanbul Sitespor Süper Amatör Lig İçin PlayOff Oynuyor

İstanbul Sitespor Süper Amatör Lig İçin PlayOff Oynuyor

Kurulduğu 1990 yılından bu güne toprak sahada mücadelesini sürdüren İstanbul Site Spor, Çamlıca Spor ile oynayacağı PlayOff maçı ile tarihindeki en önemli başarıya çok yakın.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hocaları Hüseyin Kamil Uzun’u kaybederek sarsıntı yaşayan, Çamlıca Spor ile oynayacağı PlayOff maçına önceki gün anlaştıkları kulübün eski futbolcusu yeni hocası Erkut Yenigün ile hazırlanıyor. Bölge halkı, Ataşehirlilerin ve taraftar desteğinin önemine işaret edilen final maçının sonucu üst lige çıkacak takımı belirleyecek.

PLAY-OFF KARTAL MİMAR KUBİLAY KÖSE STADYUMU’NDA

İstanbul Site Spor’un Çamlıca Spor ile oynayacağı PlayOff maçının oynanacağı tarafsız saha olarak Kartal Mimar Kubilay Köse Stadyumu belirlendi. PlayOff maçı, 04 Şubat 2018 Pazar Günü Saat 14:30’da Kartal Mimar Kubilay Köse Stadyumu’nda oynanacak.

2017-18 sezonu sona eren İstanbul 1. Amatör Lig’de lig birincileri üst lige yükselirken statü gereği, grup ikincileri aralarında eşleşerek oynayacakları Play-Off sonrasında üst lige çıkacak diğer takımlar belirlenecek. 1. Amatör Lig’de gruplarını ikinci sırada bitiren takımlar bir üst lig için play-off oynayacak. Grup ikincilerinin eşleşmeleri tek maç üzerinden tarafsız sahada olacak ve toplam 9 takım Süper Amatör’e çıkacak.

Hocaları Hüseyin Kamil Uzun’u kaybetmenin acısıyla İstanbul 1. Amatör Lig’i tamamlayan İstanbul Site Spor, ligi ikinci bitiren takımlar arasında oynanacak ve üst lige çıkan 8 takımı belirleyecek Play-Off  maçına hazırlanıyor. 1. Amatör Lig 17. Grup 2017-18 sezonunu lig ikincisi olarak tamamlayan İstanbul Site Spor, Play-Off maçında 18. Grup ikincisi Çamlıca Spor ile oynayacak. Play-Off maçını kazanan ekip Süper Amatör Lige yükselen 9 takım arasında yer alacak.

Hüseyin Kamil Uzun’u kaybeden İstanbul Site Spor, Eski Futbolcusu Hocası Erkut Yenigün ile anlaşarak takımın başına getirdi. İstanbul Site Spor, Eski Futbolcusu Erkut Yenigün yönetiminde üst lige çıkış vizesi olacak Final Maçında eşleştiği Çamlıcaspor ile Play-Off maçı oynayacak.

1990 yılında kurulan, kurulduğu günden beri toprak sahada mücadele eden İstanbul Site Spor, Haftasonu oynayacağı Play-Off maçını kazanması halinde en üst ligde mücadele etme başarısını göstermiş olacak.

Süper Amatör’e Yükselme Mücadelesi Verecek 2017-18 Sezonu

İstanbul 1. Amatör Lig İkincileri Play-Off Eşleşmesi:

Esenyurtspor –  Bahçeköy Astra SK

İstanbul Bulancakspor –  Sefaköy Kartalspor

Türk Telekomspor  –  Haliçspor

İstinyespor  –  Bahçelievler Olimpikspor

Yeniköyspor  –  İstanbul Ünyespor

İkitellispor  –  Üsküdar Anadoluspor

Çakmakspor  –  Yamanspor

İstanbul Sitespor  –  Çamlıcaspor

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ