logo

İstanbul Ümraniye’de Sokak Çatışmasında, 3 Ölü

İstanbul Ümraniye’de Sokak Çatışmasında, 3 Ölü

umraniyede_silah_li_catisma_3_oluÜmraniye’de ortaklar arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada silahlar konuştu. İstanbul Ümraniye’de sokak çatışmasında 3 ölü. Ümraniye’de silahlı sadırı.

Ümraniye’de meydana gelen olayda yaralanarak hastaneye kaldırılan 3 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 00.00 sıralarında Cemil Meriç Caddesi üzerinde meydana geldi.

Daha önce su pazarlama işini ortak olarak yürüten Recai Baş, Adem Baş, Murat Genç ve Hamdi Gençer aralarında yaşanan sorunu çözmek için bir araya geldi. Ortaklar arasında bir süre sonra tartışma başladı. Bu sırada ekonomik olarak zor duruma düşürüldüğünü ileri süren Hamdi Gençer, belindeki silahı çıkararak ortaklarına kurşun yağdırdı.

Açılan ateş sırasında yaralanan Recai Baş (39) Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Adem Baş (40) Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Murat Genç ise Özel Erdem Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayı gerçekleştiren Hamdi Gençer ise kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılar, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanedeki işlemlerin ardından cenazeler Adli Tıp Morgu’na gönderildi. Silahla saldırı sonucu yaşanan ölümlü olaya karışan Hamdi Gençer’in yakalanması için polis çalışmalarını sürdürüyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ