logo

İstanbul’da Yeni Bir Baydöner Daha!..

İstanbul’da Yeni Bir Baydöner Daha!..

baydoner_iskender5 yıl içinde 300 restoran  hedefleyen Baydöner, İstanbul Aqua Florya AVM’de açtığı yeni restoranı Baydöner İskender İle 88 restorana ulaştı.  Baydöner florya’da

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner İskender, 28 Ocak tarihinden itibaren Aqua Florya AVM’de açtığı yeni restoranında misafirlerini ağırlayacak.

İstanbul’da, Aqua Florya restoranı ile birlikte toplam 20 farklı noktada hizmet veren Baydöner İskender, modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle ve benzersiz iskender lezzetiyle, damak tadına düşkün herkesin ilk adresi olmaya devam edeceğe benziyor. Hem açık hem kapalı alana sahip Aqua Florya Baydöner İskender restoranı,  teras alanı 40, kapalı alanı 90 olmak üzere toplamda 130 misafir ağırlama kapasitesine sahip.

Bu başarılı çizgisi ile European Business Awards’da Türkiye Ulusal Şampiyonu seçilenen Baydöner,  uluslararası ‘RUBAN d’HONNEUR’ unvanı için Türkiye’yi temsilen yarışmaya devam ediyor. Dünya genelinde dileyen herkes 24 Şubat 2015 tarihine kadar oy kullanabiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ