logo

İyi Parti Türkiye’nin Geleceğini İnşa Edecek

İyi Parti Türkiye’nin Geleceğini İnşa Edecek

Meral Akşener Genel Başkanlığında kurulan, il ve ilçe yapılanmalarını sürdüren İyi Parti, Ataşehir’de Merter Sağnıç başkanlığında kuruluşunu tamamlayarak Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi’nde yapılan seçimle kurucu başkan Merter Sağnıç başkanlığında oluşan yönetim kurulu ile devam kararı çıktı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, Genel Başkan Yardımcısı Şule Ünlü Doğan Divan Başkanlığında gerçekleşen İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi açılış konuşması kurucu başkan Merter Sağnıç tarafından yapıldı.

Suriye‘de devam etmekte olan terör harekatında görev yapan tüm silahlı kuvvetler mensuplarına görevlerinde muvaffakiyetler dileyen ve başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu güzel ülkenin bizlere vatan olmasını saylayan tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını saygı ile selamlayarak konuşmasına başlaya İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Merter Sağnıç, “Tüm gazilerimize sonsuz saygılarımı sunuyorum” dedi.

İYİ PARTİ MERAL AKŞENER ÖNDERLİĞİNDE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEK

Türkiye de yeni bir siyaset sayfasının açılmasına, yeni bir yürüyüşün başlamasına şahitlik edildiğine işaret eden Merter Sağnıç, ülkede yaşayan herkesin, eşit ve özgür yurttaşlar olduğu, ülkenin her ferdinin adaletten pay aldığı, herkesin özgürlük içerisinde ve hakça paylaşıma sahip bir ülkede yaşadığı Türkiye’yi oluşturmanın partilerine nasip olacağına inandıklarını kaydederek, “İyi niyetler ve temiz duygularla bu millete ve insanlığa hizmet etmek için bir araya gelmiş olan İyi Parti, yürekten inanıyorum ki Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi önderliğinde Türkiye’nin geleceğini inşa edecektir” diye konuştu.

MİLLETİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ BAŞARMAYA MECBURUZ

Ataşehir İyi Parti teşkilatı olarak hepsi birbirinden değerli, ilçe yönetimi ile kısa sürede önemli projelere attığı imza ile İstanbul‘da adlarını duyuracaklarını vurgulayan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Merter Sağnıç, siyaseti dar kalıplarda sürdürmeyeceklerinin altını çizdiği konuşmasında, “Mücadelemiz yüksek hedefler uğruna devam edecek. Sonuna kadar milletimizin dualarıyla ve destekleriyle ayakta duracağız. Milletimizin ve çocuklarımızın geleceği için bunu başarmaya mecburuz ve inanıyorum ki başaracağız. İnsanlığa hayırlı hizmetler yaparak, gök kubbede hoş sedalar bırakarak bu dünyadan öte tarafa göçecek hizmetleri yapmayı cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Birincisini yapmış olduğumuz kurultayımızın tüm milletimize ve Ataşehirimize hayırlı olmasını diliyor, verdiğiniz desteklerinizden ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ