logo

İYİ Parti Tuzla İlçe’de Kurucu Başkan Recep Karaot

İYİ Parti Tuzla İlçe’de Kurucu Başkan Recep Karaot

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan atama ve İl Başkanlığının tebliğiyle Recep Karaot İyi Parti Tuzla kurucu ilçe başkanı oldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İl örgütlenmeleri ile birlikte ilçe örgütlenme çalışmalarını da yürüten Meral Akşener Genel Başkanlığındaki İYİ Parti, Tuzla İlçe Kurucu Başkanlığına MHP Tuzla eski ilçe Başkanı Recep Karaot’u atadı.

Çankırı asıllı olan ve 2014 yerel seçimlerinde göreve atanan MHP Tuzla eski ilçe Başkanı Recep Karaot son dönemdeki yeni yapılanma çalışmalarına tepki olarak gerçekleştirilen düzenlemeyle MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan ilçe başkanları arasında yer alıyordu.

İYİ Parti Tuzla İlçesi Kurucu İlçe Başkanlığı tarafından İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz ile yapılan istişareler sonrasında Tuzla İlçe Kurucu Başkanlığının kendisine tebliğ edildiğini kaydeden İYİ Parti Tuzla İlçesi Kurucu Başkanı Recep Karot, ilçe yönetimini en kısa zamanda oluşturacağını belirterek, “Ülkemize, İstanbulumuza ve Tuzlamıza hayırlı olsun” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ