logo

Kadıköylüyü “Poşetleyip” Servis Ettiler!..

Kadıköylüyü “Poşetleyip” Servis Ettiler!..

dolmus-Kadıköy’de trafiği tehlikeye atan bilinçsiz sürücüler, ticari kaygı uğruna vatandaşların can güvenliğini riske atarak yolcuları işte böyle servis yaptılar.

Kadıköy trafiğini çıkmaza sürükleyen bilinçsiz sürücüler, ticari kaygı uğruna vatandaşların canını tehlikeye atmaktan geri kalmıyor. Arka bölümü tamamen kullanılamaz hale gelen dolmuşta Kadıköylüler, can güvenliği riske atılarak işte böyle servis edildi.

Kadıköy Life tarafından görüntülenen anlarda, dolmuş sürücüsünün akılalmaz çözümü “Bu kadarına da pes” dedirtti. Kazalı aracının arkasını naylon poşet ile kapatan, yasak olmasına rağmen ticari servis yapmaya devam eden dolmuş şoförü, vatandaşlardan “Bir hayli uğraşmış ve aracının arkasını tamamen naylonla kaplamış. Kim bilir ne zamandan beri trafikte bu şekilde ilerliyor. Bunun yeri tamirhane, Kadıköy trafiği değil” diyerek tepki gördü.

İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ MU?

İstanbul geneli ile birlikte Kadıköy trafiğinde yaşanan kuralsızlıklar, vatandaşı canından bezdirdi. Yoğun şikâyetlere rağmen toplu taşımada sorunların çözüme kavuşması bir yana, kuralsızlıklar ve trafik kaosu her geçen gün daha da büyüyor.

Haber: ADEM GİDEN/Kadıköy Life

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ