logo

Kadir Gökmen Öğüt: ‘Sağdan Oy Almamız Lazım’

Kadir Gökmen Öğüt: ‘Sağdan Oy Almamız Lazım’

kadir_gokmen_ogut_chpCHP, PM belirlendikten sonra yönetimi MYK ile tamamlayacak. Kurultaydaki seçimde ilk sıralarda yer alarak PM’de yer alan Öğüt, “İktidar olmak için algıyı değiştirmemiz şart” dedi.

“Algı Mühendisliğini Değiştirmemiz Gerek”

CHP PM listesine giren İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de AKP’nin 2015 seçimlerine kesinlikle zayıflayarak gireceğini belirterek “Bu biraz da bizim tavrımıza bağlı. Eğer umut vermezsek, yeteri kadar halkın umudu olmazsak, vatandaş da AKP devam etsin diyebilir. Algı mühendisliğini değiştirmezsek işimiz zor” dedi.

“Sağdan Oy Almamız Lazım”

Kadir Gökmen Öğüt, sağa açılma tartışmalarına ilişkin de şunu söyledi: “Sağa açılma diye bir şey yok. Bizim sağdan oy almamız lazım. Bu hırsız demekle olmuyor. Senin de içinde bazıları var diyor. Yani bunların hırsızlığı büyük ancak benim de yerelde gördüklerim var bunları yok et, sil. Bana yeni bir ahlaki formasyon sun. Senin Aleviliğine, Türklüğüne, Araplığına, sağcılığına, solculuğuna karışmam yeter ki bana umut ol diyor. CHP seçmeni yeni bir umutla sokağa çıkmak istiyor. Delege sağdan gelenlere karşı değil, sağdan gelen adamın partiyi sağcılaştırmasına karşı. Sağdan gelen kişi ben CHP’nin program ve tüzüğünü beğendim, buna katkı sunmaya geldim demeli. Öbür türlüsünü parti ve delege kabul etmez.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ