logo

KARAKUZU KÖYÜ DERNEĞİ KERMESİ ATAŞEHİR’DE BAŞLADI

KARAKUZU KÖYÜ DERNEĞİ KERMESİ ATAŞEHİR’DE BAŞLADI

IMG_0143Çankırı Bayramören Karakuzu Köyü Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Ayten Açarol ve yönetimi geliri dernek yararına kullanılmak üzere 21-28 Mayıs arasında kermes düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kamil Ahmet Göksuyu başkanlığındaki Çankırı Bayramören Karakuzu Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Ayten Açarol ve yönetimin geliri dernek yararına kullanılmak üzere 21 Mayıs Cumartesi günü açılışı yapılan ve 28 Mayıs Cumartesi gününe kadar açık kalacak olan kermes düzenledi.

karakuzu_kermes (4)

Karakuzu Köyü Derneği’nin Küçükbakkalköy’de merkezinde 21 – 28 Mayıs tarihleri arasına düzenlenen kermeste yöresel lezzetlerden gözleme ve keşkek de bulunabilecek.

Çankırı Bayramören Karakuzu Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Kadınlar Kolu Başkanı Ayten Açarol, yönetimi ile birlikte düzenledikleri kermese tüm Ataşehir halkı ve Çankırılı hemşerilerini davet ederek; duyarlı Ataşehirliler ve hemşerilerinin kermese katılarak desteğini beklediğini kaydetti.

Karakuzu Köyü Kermesini, Ak Parti Ataşehir İçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Başkan Yardımcısı Sinan Ayrancı, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Belediye Meclis Üyesi İsmail Levent ile yöneticiler ziyaret etti.

karakuzu_kermes (14)

Kermes: Çankırı Bayramören Karakuzu Köyü Derneği

Açılış: 21 Mayıs Cumartesi

Yer: Küçükbakkalköy Cengiz Topel cad. No: 37 C İSTANBUL

Tarih: 21 – 28 Mayıs

karakuzu_kermes (1)karakuzu_kermes (6)karakuzu_kermes (8)karakuzu_kermes (11)karakuzu_kermes (12)karakuzu_kermes (13)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ