logo

‘Kariyer Eğitim Günleri’ İçin Kayıtlar Başladı

kariyer_ibb-kayitİstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliğinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Kariyer Eğitim Günleri”nin yeni dönem programı ön kayıtları başladı.

Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde 22 Kasım –  27 Aralık 2014 tarihleri arasında her cumartesi gerçekleştirilecek olan 19. Kariyer Eğitim Günleri, sürekli değişim ve gelişim geçiren çağımıza ayak uydurabilen, yenilikleri takip eden ve faklılıklara saygı duyan genç zihinlerin oluşmasına katkı sağlayarak kişisel yetkinlikleri geliştirme olanağı sunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen altı hafta sonu boyunca devam eden “Kariyer Eğitim Günleri”nde İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyelerinin teorik ve uygulamaya yönelik bilgileri paylaşırken, sektör temsilcisi eğitimciler de pratik anlamda örnek alınabilecek deneyimlerinin yanı sıra farklı sektörlerin inceliklerini ve püf noktalarını öğrencilere aktarıyor.

19. Kariyer Eğitim Günleri programı kapsamında alınacak eğitimlerin başlıkları;  Ne zaman Kahramanı Olacaksın Hayatının?’ ,‘İnsan Tanıma Sanatı’,  ‘Çalışma Psikolojisindeki Kuşak Farklılıkları, ’20 Yaşında Patron Olmak’, ‘Yetkinlik mi Etkinlik mi? ’, ‘Mülakat Teknikleri’ ve ‘Pazarlamada Farklılaştırma’, ‘ İş yaşamına İnovatif Yaklaşımlar’, ‘Pazarlama Stratejileri’, ‘Gençler Neden İşsiz’, ‘Sağlık Alanında Değişim ve Dönüşüm Süreci’, ‘ Kendini Yönet Hayatı Yönet’, ‘ Başarıya Giden Yol’ konularından oluşuyor.

Devam mecburiyeti olan programı tamamlayan öğrencilere; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü adına onaylanmış katılım belgesi verilecek.

Programa katılmak isteyen öğrencilerin, www.ibb.gov.tr ana sayfasında bulunan ‘19. Kariyer Eğitim Günleri’ linkine girerek TC Kimlik Numarası ile ön kayıt yapılması gerekiyor. Öğrencilerin ön kaydın ardından kesin kaydı gerçekleştirmek üzere nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliği fotokopisi (mezunlar için diploma fotokopisi) ile İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü merkezine şahsen müracaat edilmesi gerekiyor.

İş dünyasına atılacak gençlerin yaşam boyu faydalanabileceği bilgilerin ve deneyimlerin paylaşıldığı program, her eğitim döneminde yoğun bir ilgiyle gerçekleştiriliyor.

Ön Kayıt:

www.ibb.gov.tr  veya gencliksporkariyer.ibb.gov.tr

Kesin Kayıt:

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü

Kemalpaşa Mahallesi

Atatürk Bulvarı No: 46/2

Saraçhane -Fatih – İstanbul

Telefon:0212 455 1694- 0212 455 1670

kariyer_ibb -

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ