logo

Kaymakamlıktan Gaziler ve Şehit Ailelerine İftar

Kaymakamlıktan Gaziler ve Şehit Ailelerine İftar

sehit_Ataşehir Kaymakamlığı, Zafer Karamehmetoğlu’nun ev sahipliğinde Ramazan ayı nedeniyle geleneksel hale getirdiği iftarda şehit yakınları, gaziler ve ailelerini ağırladı.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde verilen iftar yemeğine; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Beldiye Başkan Vekili Namık Sürmen, Garnizon Komutanı Vekili Kd.Albay Metin Durmuş,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ağırkaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Orhan Kuzu, Ahmet Özgenç, Ali Eroğlu ve İlhami Oral, mahalle muhtarları, şehit aileleri ile gaziler ve aileleri katıldı.

İftar yemeği öncesinde Şehit yakınları ve gaziler ve ailelerini masalarında ziyaret eden kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, konukları ile yakından ilgilendi.

“Şehitlerimizin bize emaneti olan yakınları ve gazilerimiz baş tacımızdır” diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Karamehmetoğlu konuşmasında; “ Geleneksel olarak icra ettiğimiz Ramazan iftarlarımızın bir yenisinde hep beraberiz.  Bu vesile ile şehit ailelerimize, gazilerimize özellikle teşekkür ediyorum.  Ramazan ayı sevgi, muhabbet, kardeşlik, barış, yardımlaşma yani iyilik zamanıdır. Herkesin bir iyiliğe koşması, iyiliğin bir tarafından tutması gerektiği mübarek bir zaman dilimi.  Bu güzel toplantıya, böyle güzel bir iftar programına katılımından dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazanınız, iftarınız mübarek olsun diyorum” dedi.

Kaymakam Karamehmetoğlu; “ Memleketimize canıyla kanıyla hizmet etmiş, vatanın bölünmez bütünlüğü için çaba sarf etmiş,  ülkemizin geleceğine maddi manevi katkı sağlamış ve bu uğurda canını feda etmiş şehitlerimiz ve onların değerli aileleri, bu uğurda mücadele edip yaralanmış gazilerimize millet olarak değer verdiğimiz şahsiyetlerdir. Kaymakamlık olarak bütün kadromuzla beraber şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanındayız.  Problemlerinizi gelip bizlere anlatmazsanız çözüm üretemeyiz. Bu konuda yetkili birimlerimize gelip sorunlarınızı anlatın ki yardımcı olalım. Son olarak da devlet olarak tüm imkânlarımızla şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum” diye konuştu.

İftar yemeğine sponsorluk  yapan Ataşehir Belediyesine de teşekkür eden Kaymakam Karamehmetoğlu, 15 Eylül’de şehit aileleri ve gazileri Çanakkale gezisine götürmeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ