logo

KEMAL MEMİŞOĞLU İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATANDI

KEMAL MEMİŞOĞLU İSTANBUL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATANDI

kemal_memisogluİstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’ne atanan Doç. Dr. Kemal Memişoğlu İstanbul Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreni ile görevine başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstanbul İl Sağlık Müdürü görevini 3 yıldır yürüten Prof. Dr. Selami Albayrak 6 Ekim 2016 Perşembe günü düzenlenen törenle görevini Doç. Dr. Kemal Memişoğlu’na devretti. Devir teslim törenine Memişoğlu ve Albayrak’ın yanısıra, Sağlık Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. İstanbul Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kemal Memişoğlu, üç yıldır Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Selami Albayrak’a yaptığı büyük hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, meslek hayatının devamında başarılar diledi.

Gelecek nesillere iyi bir sağlık sistemi ve Sağlık Müdürlüğü bırakmanın borcları olduğunu belirten Sağlık Müdürü Memişoğlu, ” İstanbul’daki hastalar ve İstanbul Sağlık Müdürlüğü bizlere emanettir. Bu bilinç ile görevimize devam edeceğiz. Sağlık alanında her konuda daha aktif olacağız, bunun hazırlığı içinde olmamız gerektiğini bilmenizi istiyorum. Çünkü biraz daha merkezi yapıyı kuvvetlendirecek gelişmeler olacak gibi gözüküyor. Bu mevzuat değişimi gerçekleşene kadar fiili olarak bunu gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ