logo

Kentsel Dönüşüm İçin Seminer

Kentsel Dönüşüm İçin Seminer

insaat-muhendisleri-odasi - seminerİMO Kocaeli Şubesi yönetimi, meslek içi eğitim kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile 6306 Sayılı Kanunla ilgili Kentsel Dönüşüm semineri düzenledi.

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi yönetimi, meslek içi eğitim kapsamında T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile “6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Kapsamındaki Riskli Yapılar, Riskli Alan ve Finansal Konuların İmkan ve Avantajları”nın anlatıldığı bir seminer düzenlendi.

İMO Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu üyesi, aynı zamanda Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr.Utkan Mutman’ın öncülüğünde gerçekleşen seminere, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitmenleri İnşaat Mühendisi Serdar Cenikli, Şehir Plancısı İsmail Tüzgen ve Uzman Didem Ertek de katıldı.

İMO Kocaeli Şubesi Eğitim Salonu’nda gerçekleşen eğitime Kocaeli Üniversitesi`nin çeşitli birimlerinde çalışan inşaat mühendisi üyeler, Çevreve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, yapı denetim şirketlerinde görev alan inşaat mühendisi üyelerimiz ve serbest büroları bulunan 50’ye yakın üye katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ