logo

Kılıçdaroğlu Ataşehir’de Amcasının Cenaze Törenine Katıldı

Kılıçdaroğlu Ataşehir’de Amcasının Cenaze Törenine Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, amcası Mehmet Karabulut’un İçerenköy’deki Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy Şubesi ve Cemevi’ndeki cenaze törenine katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Tedavi gördüğü Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde hayatını kaybeden Karabulut için İçerenköy’deki Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Kadıköy Şubesi ve Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Kemal kılıçdaoğlu cenaze

Recep Kenan paylaştı: 19 Nisan 2018 Perşembe

Cenazede töreninde Kılıçdaroğlu’nun amcası Mehmet Karabulut’un oğulları Kemal Karabulut, Metin Karabulut, Cemal Karabulut, Cemil Karabulut ve Hüseyin Karabulut taziyeleri kabul etti.

İçerenköy’deki Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi’nde kılınan cenaze namazının ardından amcasının tabutunu omuzlayan Kemal Kılıçdaroğlu cenaze aracına kadar taşıdı. Mehmet Karabulut’un cenazesi Tunceli Nazimiye ilçesi Ballıca köyü mezarlığına defnedilmek üzere yola çıktı.

İçerenköy PSA Cemevi’nde düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte CHP milletvekilleri Muharrem İnce, İlhan Kesici, Oğuz Kaan Salıcı, Gürsel Tekin, Ali Özcan, CHP eski milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt, Berhan Şimşek, Mehmet Sevigen ve Umut Oran, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül de ve Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri vatandaşlar katıldı.

Cenaze törenine İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan ve yöneticileri katılırken, çelenk de gönderdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun amcası Mehmet Karabulut, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Koşuyolu Kalp Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ