logo

KIZILAY ATAŞEHİR’DE YİNE ‘RAHMAN BAKİ’

KIZILAY ATAŞEHİR’DE YİNE ‘RAHMAN BAKİ’

atasehir_kizilay (0)4.Olağan kongresini yapan Türk Kızılay Ataşehir Şubesi tek aday olarak Rahman Baki ile gidilen seçimde yeniden Kızılay Derneği Ataşehir Şube Başkanlığına seçildi.

Ataşehir Bilfen Konferans Salonunda yapılan kongreye; Ataşehir kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, Ataşehir Belediye Meclisi başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir Belediye Meclisi  üyeleri Süleyman Karadağ, Haluk Sadıkoğlu, Ataşehir Belediyesi Ulaştırma Müdürü Orhan Çerkez, Türk Kızılay Ataşehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile STK temsilcileri katıldı.

atasehir_kizilay (27)

Divanın seçilmesinden sonra gündem maddelerine geçildi.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konuşan Dernek Başkanı Rahman Baki; “ Altı yıldır hizmet veren bir derneğiz.  Sosyal konularda birçok yardımlarımız oldu.  İstanbul’da öne çıkan beş şubeden biri bizim şubemizdir. Sizin desteklerinizle bunu iftiharla söylüyorum” dedi.

atasehir_kizilay (32)

Baki; “ Bu yıl Ataşehir’de bin iki yüz aileye kıyafet dağıtımı yaptık. Bu işin öncüsü Hanım Komisyonumuz yapmaktadır. 2014-2015 yılı eğitim öğretim döneminde 160 öğrenciye 200TL burs verdik. Bu yıl 190 öğrenciye burs veriyoruz. Okullarla ilgili bazı faaliyetlerimiz var. İstanbul’da verdiğimiz eğitimle 3’üncü sıradayız. Şu anda verdiğimiz eğitim sayısı 400’ü aştı.  Çalışmalarımızda bize destek veren herkese ve belediyemize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

atasehir_kizilay (38)

Altı yıldır bu kuruluşun içinde olduğunu söyleyen Namık Sürmen; “Son üç yılda maddi manevi katkı sundum ancak fiziki, bir katkım olmadı. Bundan sonrada maddi ve manevi olarak derneğe katkı sunmaya devam edeceğim” dedi.

atasehir_kizilay (41)

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu da şöyle konuştu; “Yapılan iş gerçekten gönül işi. Gerçekten gönülden ve sevgi ile yapılan işlerde başarı olunur. Sevmeden hangi işi yaparsan yap başarılı olma şansı yok.  Kızılay’ın göze çarpan en önemli görevi sıkıntılı, dertli ve felaketli zamanlarda insanların yanında olmasıdır. Ülkemizdeki neredeyse kan ihtiyacının yüzde doksanını Kızılay’dan temin ediyoruz. Onun için kampanyaların sürmesi lazım. Bugüne kadar emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonrada görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.”

Seçime tek aday olarak giren eski başkan Rahman Baki, yeniden Ataşehir Kızılay Derneği Başkanı oldu.

 Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi Yönetim Kurulu (ASİL) üyeleri:

Süleyman Akın
Halil İbrahim duman
F.Zafer Düşgün
B.Haluk Pinaz
Yahya Çakmak
Lütfü Çolak
Süleyman Aşıkkutlu
Ahmet Dedeoğlu
Orhan Çerkez
A.Hilmi Akbulut

atasehir_kizilay (31)atasehir_kizilay (30)atasehir_kizilay (18)atasehir_kizilay (6)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ