logo

‘Küçük Balık Bam Bam’ Ataşehirli çocuklarla buluştu

‘Küçük Balık Bam Bam’ Ataşehirli çocuklarla buluştu

cevreAtaşehir Belediyesi’nce altıncısı düzenlenen “Çevre Şöleni”,  Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen “Küçük Balık Bam Bam” adlı müzikli tiyatro oyunuyla başladı. 

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “Çevre Şöleni”,  Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen “Küçük Balık Bam Bam” adlı müzikli tiyatro oyunuyla başladı.

Ataşehir’deki 20 okuldan toplam 400 öğrencinin izlediği tiyatro gösterisi, çocuklara müzikler eşliğinde keyifli dakikalar yaşattı.

Çevre konusunu işleyen ve dekor ile kostümleriyle de ilgi çeken “Küçük Balık Bam Bam” isimli müzikal tiyatro oyununu  Ataşehirli öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte izlediler.

Oyunda çevre kirliliğinin zararları ile sorunların sevgi ve birliktelikle çözülebileceği fikirleri, karakterlerin yaşadıkları birbirinden eğlenceli ve komik maceralar ile öğrencilere sunuldu.

Tiyatro oyununun sonunda çocuklara, “Yeşil Düşün, Gelecek İçin Geri Dönüşüm” sloganın yer aldığı bez çantalar, tişört, şapka ve puzzle hediye edildi.

IMG_5285

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ