logo

Küçükbakkalköy Esnafını, Komşularını İftarda Buluşturdu

Küçükbakkalköy Esnafını, Komşularını İftarda Buluşturdu

Küçükbakkalköy esnafından Selami İğrek ve arkadaşı Hüseyin Budak esnaf, dost ve hemşerileriyle birlik, beraberlik ve kaynaşmayı artırmak amacıyla iftar programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Düzenledikleri iftar yemeğinde esnaf, dost ve hemşerileriyle bir araya gelen Selami İğrek ve arkadaşı Hüseyin Budak ev sahibi olarak karşıladıkları konukları ile ayrı ayrı ilgilendiler.

Selami İğrek ve Hüseyin Budak tarafından düzenlenen Küçükbakkalköy’deki esnaf, komşu dost ve hemşerilerinin bir araya gelerek oruçlarını açtıkları iftar programına; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ak Parti önceki İlçe Başkanı Av. M. Naim Yağcı,  Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadi Özata ve Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi CHP meclis Üyeleri Arif Kuşçu, Merdan Özer, Ataşehir Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi İsmail Levent, Ataşehir Birlik Platformu Başkanı Dr. Osman Arıkan, STK ve siyasi parti temsilcileri, işadamları, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

Salonun tamamen dolduğu, katılımın yon olduğu iftar programında Kuran-ı Kerim’in okunmasının ardından okunan Ezanla oruçlar açıldı, dualar edildi.

Küçükbakkalköy’de komşu esnaf kardeşi Hüseyin Budak ile “Birlik ve Beraberli için” iftar programı düzenlediklerini ifade eden Selami İğrek, konuşmasında, “Manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı güzel bir dönemden geçiyoruz. Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin iklimlerinden millet olarak faydalanıyoruz. Ramazan ayının öncelikle barışa ve huzura, ülkemize, milletimize, ailemize ve bütün İslam Alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Selami İğrek konuşmasını şu ifadelerle tamamladı; “Bugüne kadar vatan toprakları için canını veren Aziz Şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Davetimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Ramazan birlik ve beraberlik ayıdır. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Şahsım ve kardeşim Hüseyin Budak kardeşim adına davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” şeklinde ifade etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ