logo

Maltepe’de Çankırılılar Dernek Açılışında Buluştu

Maltepe’de Çankırılılar Dernek Açılışında Buluştu

cankiri_maltepe-dernek_acilis-Maltepe Çankırılılar Derneği’nin yeni merkezi STK temsilcileri ve Çankırılıların yoğun katılımıyla açıldı. Maltepe’de Çankırılılar dernek merkezinin açılışında buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Zeynettin Aydın’ın başkalığa seçilmesi ile çalışmalarına hız veren Maltepe Çankırılılar Derneği’nin yeni merkezi Çankırılılardan yoğun ilgi gördü.

Mehteran takımının konseri ve Kuran’ı Kerim tilavetinin de yapıldığı Maltepe Çankırılılar Derneği’nin yeni merkezinin açılışında yörenin özel yemeği “Keşkek” ikramı da yapıldı.

Maltepe Köprüsü’nün 200 Metre kadar kuzeyinde yol üzerinde olan derneğin yeni merkezinin açılışında; CHP İstanbul Milletvekili Kadir gökmen Öğüt, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP Tuzla İlçe Başkanı Recep Karot, Çankırı Vakfı Başkanı Sami Soydal, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, vakıf ve federasyon yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’daki Çankırı dernekleri başkan ve yönetim kurulu üyeleri, çeşitli siyasi partilerden milletvekili aday adayları, davetliler ve Çankırılılar katıldı.

Geçtiğimiz günlerde Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Maltepe Çankırılılar Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa Sami Soydal’ın yerine Zeynettin Aydın seçilmişti.

cankiri_maltepe-dernek_acilis-1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ