logo

Meclis Üyesi Selami Kaplan Son Yolcuğuna uğurlandı

Meclis Üyesi Selami Kaplan Son Yolcuğuna uğurlandı

Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi görürken, hastalığa yenik düşerek yaşama veda eden Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili üyesi Selami Kaplan toprağa verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili üyesi olarak görevine başlayan Selami kaplan yakalandığı amansız hastalıkla mücadeleye yenik düşerek tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Hastanesi’nde önceki gün yaşama veda etmişti.

11 Kasım Cumartesi günü ikindi namazını müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde cenaze namazı kılınan Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili Meclis Üyesi Selami Kaplan, Karacaahmet mezarlığına defnedeki aile kabristanına defnedildi.

Ataşehir Belediye Meclisi üyeliği yanı sıra genel başkan yardımcılığı görevini yürüttüğü İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) yönetiminin de hazır bulunduğu cenaze namazına mesai arkadaşları; Ataşehir Belediye Meclisi gurup başkan vekilleri Ak Partili Mustafa Cevat Arzık, CHP’li İlhami Yılmaz  ve belediye meclis üyeleri ile İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami Soydal ile yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Selami Kaplan’ın Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde kalabalık bir cemaatle kılınan cenaze namazına merhumun ailesi ve yakınları ile birlikte; Ak Parti İstanbul milletvekilleri Osman Boyraz ve Hurşit Yıldırım, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Erdoğan ve Altuğ Karataş, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı ve merhumun mesai arkadaşı olan ilçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der, Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’ın aralarında olduğu daire amirleri, dernek birlik ve STK Temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Selami Kaplan Kimdir?

1952 Çankırı doğumlu olan Selami Kaplan 1970 yılından bugüne çeşitli derneklerde yöneticilik ve başkanlık görevlerinde bulundu. Siyasete 1976 yılında MSP Kadıköy Gençlik Kollarında başladı. 1980 İhtilalinde MSP kapanınca dört sene Anavatan Partisi İl delegesi olarak görev yaptı.

Siyasi yaşamına Refah Partisi’nde devam eden Kaplan  Ak Parti kurulduğunda Çankırı’da üye oldu. 2009-2014 Çankırı’da İlçe Meclis Üyeliği yaptı. 2014 Seçimlerinde 26 senedir ikamet ettiği Ataşehi̇r’den Meclis Üyesi adayı olarak 17. Sırada ve ilk yedekte yer aldı.

Ak Parti Ataşehi̇r İlçe Başkan Yardımcılığı ve Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı görevini İki yıldır sürdüren ve aynı zamanda Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Selami Kaplan bir üyenin istifası ile boşalan Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili üyeliği görevine yedek 1.sıradan asil olarak geldi. Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili üyesi olarak görevine başlayan Selami Kaplan yakalandığı amansız hastalıkla mücadeleye yenik düşerek yaşama veda etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ