logo

METİN KÜLÜNK’TEN DEPREM YAPACAK PAYLAŞIM

METİN KÜLÜNK’TEN DEPREM YAPACAK PAYLAŞIM

metin_kulunk_rize_deprem_yapacak_paylasimAK Parti’nin Rize kökenli İstanbul Meiletvekili Metin Külünk’ten Rize’de deprem yaratacak FETÖ açıklaması. Külünk: “FETÖ’nün siyasi kriptoları ile mücadelede başarısız kalındı.”

GazeteRize’de yer alan haber göre; Metin Külünk’ün sosyal medya hesabı twiter’dan yaptığı paylaşım Rize’de deprem yaratacak türden.

Fetullahçı Terör Örgütü  ile ilgili mücadelede taviz vermeyen ve FETÖ ile mücadelede yetersiz kalan Ak Parti il yönetimleri ile belediyeleri sert bir dille eleştirdi.

AK Parti’nin Rizeli İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “20 maddede millet soruyor” hashtagi ile sıraladığı 20 madde arasında kendi akrabası ile ilgili yaptığı paylaşım Rize siyasetinde adeta deprem etkisi yaptı.

Külünk, twiter hesabından yaptığı paylaşımlarda FETÖ ile mücadelede başarı için öncelikle siyaseti esir eden kriptolarla mücadele edilmesi gerektiğini belirten paylaşımlarda bulunduktan sonra, Akrabasının devlete teslim olması gerektiğini ve FETÖ ile ilgili bildiklerini açıklaması gerektiğini kaydeden Milletvekili Külünk, akrabası da olsa vatana ihanet edenleri korumadığını ve korumayacağını da paylaşımlarında ifade etti. İşte 20 maddelik paylaşım:

metin_kulunk_twetter_paylasim
Kaynak: GAZETERİZE

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ