logo

Mevlana Lisesi Kız Futbol Takımı’ndan Asılsoy’a Ziyaret

Mevlana Lisesi Kız Futbol Takımı’ndan Asılsoy’a Ziyaret

Mevlana_Kız_Lisesi_Halil Altınsoy_ ziyaretİstanbul Liseler Arası Kız Futbol Turnuvası ve Türkiye Yarı Finalleri’nde 1. Olan Mevlana Kız Teknik Meslek Lisesi sporcuları Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy’u ziyaret etti.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

İstanbul Liseler Arası Kız Futbol Turnuvası ve Türkiye Yarı Finalleri’nde 1. Olan Mevlana Kız Teknik Meslek Lisesi Sporcuları, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy’u ziyaret etti.
Mücadele ettikleri, İstanbul Liseler Arası Kız Futbol Turnuvası’nda 1. Olan, Mevlana Kız Teknik Meslek Lisesi Kız Futbol Takımı, Türkiye Liseler Arası Kız Futbol Şampiyonası’nda Gaziantep’te oynanan yarı final müsabakalarında başarısını sürdürüp şampiyon olarak, Final Gurubu’nda oynama hakkı kazandı.
Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy; İstanbul Liseler Arası Kız Futbol Turnuvası’nda 1. Olan Mevlana Kız Teknik Meslek Lisesi Sporcuları, beraberinde Okul Müdürü Bekir Alan, teknik ekip olarak çalışan, aynı zamanda beden öğretmenleri de olan Murt Ülkü ile Esra Taşören ve öğretmenlerini birlikte makamında kabul etti.
Mevlana Kız Teknik Meslek Lisesi Kız Futbol Takımı’nın başarısını kutlayan, sporcularına başarı belgesi ile birer krampon hediye eden Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy; “Bu ayakkabılar ile sizden dahada fazla başarı bekliyoruz. İnşallah Fransa’ya da gidip bizi başarı ile temsil edeceksiniz.”dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy’un sporculara; “Benden bir isteğiniz var mı?”sorusuna, “Var” diye cevap veren takım kaptanı Esra; “Finallerde sizi aramızda görmek istiyoruz.”diyerek  Asılsoy’a arkadaşlarının isteğini iletti.
Mevlana Kız Teknik Meslek Lisesi Kız Futbol Takımı; Denizli’de oynanacak Türkiye Liseler Arası Kız Futbol Şampiyonası’nda yapacağı final mücadelesinden de başarı ile çıkıp Türkiye şampiyonu olursa, Fransa’da oynanacak Dünya Liseler Arası Kız Futbol Şampiyonası’nda, Türkiye’yi temsil etme şansı kazanacaklar.
Arkadaşları adına konuşan Mevlana Kız Teknik Meslek Lisesi Kız Futbol Takımı kaptanı Esra Özkan, Ataşehirweb.com Haber’e yaptığı açıklamada; “Gaziantep’te çekişmeli geçen yarı final mücadelesinde biz biraz rahattık, rakiplerimizin düzeyine göre. Biz disiplinli ve çok düzgün hazırlanmış ve başarıyı istemiştik. Başarılı olduk. Hepimiz çok mutluyuz. Hepimiz çok emek harcadık, çok istedik ve emeklerimizin karşılığını başarılı olarak aldık. Finalleri de başarı ile tamamlayıp Türkiye şampiyonu olacağız. Dünya Şampiyonası’nda da Türkiye’yi başarı ile temsil edeceğiz.”dedi.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ