logo

Mevlüt Kandemir İstanbul’daki Çankırılılarla…

Mevlüt Kandemir İstanbul’daki Çankırılılarla…

mevlut-kandemir_ak_parti_aday (1)İstanbul’daki Çankırılı siyasetçi ve STK’ ları bir araya getiren Mevlüt Kandemir, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim için Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İşadamı Mevlüt Kandemir, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim için Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı.   7 Haziran genel seçimlerinde İstanbul ikinci bölge Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan işadamı Mevlüt Kandemir, 1 Kasım’da da Ak Parti’den Milletvekili aday adayı.

Mevlüt Kandemir Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı

Çankırılı İşadamı Mevlüt Kandemir, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim için Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

7 Haziran genel seçimlerinde İstanbul ikinci bölge den Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan işadamı Mevlüt Kandemir, dün akşam İstanbul Sultangazi ilçesin de bulunan Altınser Restaurant’ta düzenlediği toplantıda 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde yeniden aday adayı olduğunu açıkladı.

mevlut-kandemir_ak_parti_aday (4)

Mevlüt Kandemir, Çankırılı Kanaat Önderleriyle Buluştu

Aslen Çankırılı olan Sultangazili işadamı Mevlüt Kandemir, Altınser Restaurant’ta düzenlediği toplantıda Çankırılı STK Temsilcileri ve İstanbul genelinde aktif siyasette bulunan hemşerileri ile bir araya geldi.

Eksiğimiz, Mecliste Temsil Eden İsmin Bulunmaması

Burada konuşan Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı Mevlüt Kandemir, “7 Haziran seçimlerinde aday adaylığım sürecinden hepiniz yanımda oldunuz ve bana destek verdiniz. Gece gündüz hepimiz o süreçte çalıştık. İstanbul’da çok güzel bir birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz var. Ama en büyük eksiğimiz bizi mecliste temsil eden bir ismin bulunmamasıydı. 7 Haziran seçimlerinde de bu amaç ve düşünce doğrultusunda çalıştık. Partimiz adaylık sürecinde bizleri aday göstermedi. Ama bizler inandığımız bu davaya küsmedik, darılmak. Çalışmaya devam ettik” dedi.

mevlut-kandemir_ak_parti_aday (11)

Çankırı’nın Gücünü Hissettirmemiz Gerekiyor

1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimde yeniden milletvekilliğine talip olduğunu açıklayan Mevlüt Kandemir, “Bu akşam burada hepinizin bu konuda görüşlerine, fikirlerine başvurmak için toplandık. Sizin görüşleriniz benim için çok önemli. Adaylık sürecine karar veren partimizin yetkili mercileridir. Adaylık sürecinde parti merkezimiz çoğunluk kriterlerine de bakıyor. Eğer bir aday adayının arkasında oy potansiyeli ve çoğunluk varsa adaylık kapısını açmak biraz daha kolay oluyor. Bizim bu süreçte Çankırı’nın gücünü hissettirmemiz gerekiyor. İnşallah bunu da başarmak için, bu dönem elimizden ne geliyorsa yaparak Ankara’da bir Milletvekilimiz olsun diye çalışacağız. Mutlaka mecliste temsil edilmek istiyoruz. Her zaman söylüyorum, yine söylüyorum. Çankırılı olarak bu süreçte kim partimiz tarafından aday gösterilirse gösterilsin, ipi kim göğüslerse onun alkışlamaya hazırım. Eğer ben değil de başka bir hemşerimiz bu ipi göğüslerse onun yanında sabaha kadar çalışmaya da hazırım. Bu konuda asla ferdi davranmıyorum” diye konuştu.

mevlut-kandemir_ak_parti_aday (2)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ