logo

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel Basınla Buluştu

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel Basınla Buluştu

Başkan Sadun Bizel MHP Ataşehir İlçe Başkanlığında düzenlenen kahvaltılı programında basını mensupları ile buluşarak faaliyetleri hakkında bilgi ve verileri paylaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İlçe Merkezinde basın mensupları ile bir araya gelen MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, 2 yıllık yönetim dönemlerinde Ataşehir’de mahalle yapılanmalarını tamamladıklarının altını çizdi.

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak önemli faaliyetleri hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Sadun Bizel, faaliyetlerinin yer aldığı raporun yer aldığı bir dosyayı da basın mensuplarına verdi.

Güncel konuların gündeme geldiği buluşmada Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin ön görü sahibi olduğunun altını çizerek, FETÖ tehlikesini önceden görerek terör örgütü elebaşına randevu vermediğini kaydetti.

Ülkücü hareketin liderine bağlılığını Vurgulayan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, Ülkücü teşkilatın liderlerine biat eden bir yapısı olduğunu ifade etti.

Genel Merkez’in ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Ak Parti ile “Cumhur İttifakı” kararı olduğunu hatırlatan Sadun Bizel, toplantıda yaptığı açıklamada; partisinin yerel seçimlerle ilgili bir ittifak kararı olmadığını, erken seçim beklemediklerini, ilçe yönetimi olarak seçime hazır olduklarını söyledi.

Yerel seçim Ataşehir Belediye Başkan Adayı Zeki Bulut’un da katıldığı MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’ndaki kahvaltılı toplantıya Başkan Yardımcısı İbrahim Kazan’ın da aralarında olduğu ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ