logo

Mili Kaleci Meryem Koç Ataşehir Belediyespor’da

Mili Kaleci Meryem Koç Ataşehir Belediyespor’da

Kadınlar Futbol 1.Liginde şampiyon olarak ülkemizi Avrupa’da temsil edecek Ataşehir Belediyespor, Mili takımımızın kalecisi Meryem Koç’u renklerine bağladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2017 – 18 sezonunu şampiyon olarak kapayarak Avrupa’da şampiyon kulüplerle mücadele edecek olan Ataşehir Belediyespor kadın futbol takımı, yeni transferlerle güçleniyor.

Lig şampiyonluğu sonrasındaki hedeflerinin Avrupa’da başarı olduğunu kaydeden Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der, yaptığı transferlerle Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımını güçlendirerek, Avrupa mücadelesini başarıyla tamamlamak istiyor.

Başkan Abdullah Der son olarak Kadın Futbol Mili takımımızın kalecisi Meryem Koç ile anlaşma sağlayarak, Ataşehir Belediye Spor renklerine bağladı. Futbola Hatay Dumlupınarspor’da başlayan, kariyerine Adana İdmanyurduspor’da devam eden Meryem Koç, Avrupa’da ve yeni sezonda Ataşehir Belediyespor’da file bekçiliği yapacak.

Kadın Futbol Mili takımımızın kalecisi Meryem Koç’un Başkan Abdullah Der ile anlaşarak, Ataşehir Belediyespor’un renklerine bağlandığını duyuran Teknik Sorumlu Taner Öner açıklamasında, “22 yaşındaki Türk Mili takımımızın kalecisi Meryem Koç Ataşehir Belediyespor Kulüp başkanımız Abdullah Der ile anlaştı. Artık genç kardeşimiz bizim için ter akıtacak. Camiamıza hayırlı olsun.” İfadelerine yer verdi.

MERYEM KOÇ KİMDİR?

Futbola 2009 yılında Hatay Dumlupınarspor’da başlayan Meryem Koç 2010 yılında da aynı kulüpte oynadı. 2011 sezonunda Adana İdmanyurduspor’a transfer olan Meryem Koç,  bu süre içinde Adana ekibinin kalesini korudu.

Genç yaşta milli olan Meryem Koç, U19 Milli takım kalesini korurken gösterdiği performansla U21 takıma yükseldi. Teknik ekibin dikkatini çeken Meryem Koç daha sonra A Milli takıma yükseldi.

U19 ekibiyle 11 milli maça çıkan Milli kaleci Meryem Koç, A Milli takım kadrosunda yer alıyor. Koç Kadınlar futbol liginde ise 61 maçta renklerine bağlı olduğu ekiplerin kalesini korumuş.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ